Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
Srácok, segítséget szeretnék kérni egy jártasabb XAML-es kollégától. Sajnos nincs idő már megtanulni és ma lesz vizsgám belőle, sajnos elmélet és gyakorlat egyszerre. Sajnos nem tudom segítség nélkül abszolválni. Ha kollektíve is lehetőség van a segítség kérésre, akkor a közösbe be dobom a feladat kiírást, ha nem akkor privátban kérnék segítséget. Nem nagy programról lenne szó, de túl vállaltam magam és egyedül ez most nem fog menni. Lehet ezt megvetni vagy elítélni, tök megértem ezt is, de még is inkább segítséget kérek, mint ismételnem kelljen. Előre is köszi mindenkinek.
Az előző feladat egy egyszerű számológép elkészítése volt, amelyet felületileg és néhány funkcióját tekintve vért izzadva időn túl megoldottam, de összességében eredménytelen pontot értem el mivel nem tudtam időben befejezni illetve elvégezni a feladatot. Kérem a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Minecraft
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- További aktív témák...
- Xbox Wireless Controller - Robot White (2020) 2026.08. 25.
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest