Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
A Szakdolgozatommal kapcsolatosan szeretnék kérdezni tőletek.
C# WPFben gondolkodom, MS SQLes adatbázis motorral. Egy raktárkezelő programról lenne szó. Jelenleg ott tartok, hogy ötletelek az adatbázison, a funkionalitásokon, még a kinézeten is, amit arról tudok, hogy modern ui-ra akarom építeni. Egy kezdőlapban gondolkodom, s annak a bal oldalán szendvicsmenüben a menügombok, jobb oldalt pedig Chartok lennének.
Próbálok utána nézni, hogy egy szakdolgozathoz is felhasználható segédrendszert bevessek, például a devexpresst használnak környezetemben, de nemn tudom az personal use-ra mennyire ingyenes vagy van e olyan fajtája. a Nu-get-ben megtaláltam, de nem tudom mennyire merjem használni... Tudtok ebben segíteni, hogy egy olyan kiegészítő amiben vannak chartok is, és modern is, arra mit használjak? középszintű okj a feladat szintje tehát nem kell piacra szánt termék szintű programra gondolni
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Tésztagyártó géppark egyben eladó / Pasta manufacturing machine park for sale as a single package
- Apple iPhone 13 Pro 256gb - Független
- DELL OptiPlex 3050 Micro / i5-7500T / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / WIFI+BT / HDMI / több db / számla
- Eladó DJI OSMO360 kamera S(tandard Combo)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest