Új hozzászólás Aktív témák
-
leslie23
tag
Értem ám amit mondotok, nekem is szimpatikus egyébként a webes megoldás, annál is inkább, hogy frontend terepen szívesen ügyködök, legalább egy ilyen része is lenne akkor a projektnek.
Viszont! Feltételezem, hogy ehhez szervergépre lenne szükségem, amin fut az IIS és itt válik neccessé a dolog. Nagyvállalatnál dolgozom, de max. 25-30 ember használná az alkalmazást, és bizony előny, ha nem kell az IT-vel köröket futni és sírni, hogy biztosítsanak nekünk infrastruktúrát. Nincsenek a helyzet magaslatán és nem is vagyok benne biztos, hogy erre lenne lehetőség. Vannak belső webes megoldások, de azok döntően JSP alapúak.
A napi munkában használt szoftvereink szinte mint .NET-ben lettek írva, mondjuk nem tudom, hogy az egyes verziók közötti kompatibilitás az mennyire megoldott a keretrendszeren beül...
Szóval mindezek figyelembevételével tűnt előnyös megoldásnak a közös meghajtón megtalálható "portable" .exe + db fájl, de persze az is lehet, hogy rosszul gondolom és pikk-pakk el lehetne intézni szerver dolgot...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borderlands 4
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest