- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
martonx #8675 üzenetére
azzal illik tisztában lenni, hogy a futtató környezetek mindig kis lemaradásban vannak
Persze, a dolognak ez a része egyértelmű, és az ember nem is ugrik rá addig a legújabbra, amíg azzal nincsen tapasztalat. Jobb más kárán tanulni.
Ami nekem nem tiszta az, hogy ha az Azuron elérhető lesz egy újabb verziójú futtatókörnyezet, de az én projektem verzió lemaradásba került, akkor meddig tudom azt deployolni Azurra, illetve ha már van az Azuron egy nem utolsó stabil verziós futtatókörnyezetre támaszkodó appom, annak a függősége meddig lesz támogatva? Mikor húzzák ki a futó app alól a szőnyeget?
Különösen, ha "free tier" App Servicen vagyok, ahol nyilván shared VM-ek futtatják az appokat és gondolom nem fognak az én hobbi projektem miatt határozatlan ideig fenntartani egy kifutó futtatókörnyezetet.
Szóval, ha előbb utóbb szeretném békénhagyni a projektet és hagyni, hogy csak fusson magában, akkor nem jobb-e mégis csak "self hosted"-ként deployolni, még akkor is, ha egyébként tudnám közvetlenül futtatni?
üdv
J.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Opel topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó!
- MSI RX 570 8GB GDDR5 ARMOR OC Eladó!
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest