Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
válasz
martonx #8118 üzenetére
Szia!
Köszi, hogy szántál rá időt, és leírtad a véleményedet
.
Amikor pár hónapja elkezdtem csinálni, még egyáltalán nem ismertem az MVC-t, a leendő (most már mostani) munkahelyemen viszont az kellett, úgyhogy ezért abban írtam. Újrakezdeni nem akartam, azóta csak néha-néha hozzányúlok, 1-2 dolgot változtatok. Tehát a project nagy része még inkább a munkához szükséges dolgok gyakorlása volt, mint munkán felüli önfejlesztés.
Egyébként sok dologban egyetértek veled (felesleges Autofac, Automapper, SQL), ezeket azért használtam, hogy megtanuljam a nulláról megcsinálni, nyilván ezek nélkül is simán működne.
Az SQL-t pedig valszeg le fogom cserélni, még gondolkozom, hogy simán egy file-ba szerializáljam, vagy használjak valamilyen NoSql databázist, ez tényleg adna valami újat, ami a jövőben hasznos lehet, nyilván ehhez a projecthez nem kell túlságosan elmélyedni benne, de legalább lenne róla fogalmam.
Abban is igazad van, hogy a javascript nem túl szép, illetve elég overkill ez a pár dolog miatt behúzni a jquery-t, illetve bootstrapet, de itt főleg a backend része érdekelt a dolognak, ennek ellenére lehet átírom ezeket is, nem árt, ha jobban átlátom ezeket.
Azure-on gondolkozom majd, de egyelőre elég nehezen látom át, mire is lenne szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest