Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Akciókamerák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
holden72
tag
Sziasztok,
Pár hete kezdtem csak el ismerkedni a C# programozással. Nagyon alapszinten vagyok még benne.
Eddig Win10 alatt használtam a Visual Studiot, gond nélkül.
Most egy macbookon szeretném folytatni a programozást, le is töltöttem a MS honalpról a Visual Studio for MAC programot.
Azonban a korábbi forráskódokat (pl. egyszerű buborékrendezés) ha betöltöm a fejlesztői környezetbe, nem fut le hibát ad pl. ennél az utasításnál:
x = int.Parse(Console.ReadLine());
System.ArgumentNullException has been thrownWindowsos környezetben nincs vele gondja. (Igaz a MAC-el is csak most ismerkedem, lehet ott bénáztam el valamit?)
Van még valami beállítás amivel működésre bírhatom?Nagyon köszönöm előre a segítséget!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest