Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
válasz
sztanozs #6004 üzenetére
Ja, akkor bocs. Megnyitottam az oldalt, kaptam egy képernyőnyi spanyol(?) szöveget és felébredt bennem a menekülési ösztön.
Így már értem, miről van szó, bár azok a kommentek... ilyeneket találhatsz máshol is, ezerszám, attól tartok.A többiről nem tudok nyilatkozni, de az szerintem teljesen normális, ha lehetőséget biztosítanak arra, hogy beállíts egy timeoutot, aminek lejártával zombinak minősítesz egy processzt. (a default érték végtelen, magyarán nem kezeli zombiként, bármilyen lassan ad újabb feldolgozandó adatot)
Illetve még egy:
"Nem tűnik a legjobb megoldásnak, de így hagyom..."
valójában:
"Nem tűnik a legjobb megoldásnak, de most/egyelőre így hagyom..."Azért ez nem ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 3D nyomtatás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- OpenWRT topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest