Legfrissebb anyagok
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit félreértettél. Semmi probléma nincs azzal, hogy az "élet alapján" próbálsz segíteni. Én arra céloztam amikor odadobnak valakinek itt/másol egy ilyen kifejezést a kérdezőnek, hogy "használj collection"-t. Akkor ezzel az a gond, hogy sem a tömb-el, sem a collection-el nem oldódik meg a problémája mert egyiket sem fogja tudni használni...
Önmagában a megoldásban én sem hiszek, mert azzal nincs meg a gondolatmenet ami rávezet.
Kicsit hátrébb lépve a témától, martonx által rendszeresen tett mérhetetlen nagyképű és lenéző hozzászólásoktól(segítségtől) hullik ki a hajam. Ilyen ronda módon válaszolni ebben a topicban még senkit nem láttam...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Új, 6,4 TB Samsung SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest