Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrSealRD #2781 üzenetére
Én azt vallom, hogy nem a tömb a programozás alapja, mégis azzal jön minden tananyag. Mi itt az élet alapján próbálunk segíteni, ezért emlegetünk olyan rövidítéseket, kifejezéseket, amiknek haszna is van és nem csak a jobb jegy elérésében.
Azért jobb azon az úton elindulni, mert akkor utána nem kell rosszul rögzült vagy el sem mondott dolgokkal szinte újra elkezdeni előröl az egészet. Aztán ha nem érti valaki, tovább lehet kérdezni.
Ha azt írjuk le, hogy ez a megoldás és kész, abból nem tanul senki és továbbra sem fogja senki érteni, hogy miért kell neki a tömbökkel szívnia. De sajnos a suliban akkor is azt fogják számon kérni, nekünk meg ettől megáll az agyunk.
Természetesen konyhanyelven elmagyarázni valamit továbbra is nyitott vagyok én is, de nem általánosságban mert abból regény lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Viccrovat
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen notebookot vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged