- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrSealRD #2781 üzenetére
Én azt vallom, hogy nem a tömb a programozás alapja, mégis azzal jön minden tananyag. Mi itt az élet alapján próbálunk segíteni, ezért emlegetünk olyan rövidítéseket, kifejezéseket, amiknek haszna is van és nem csak a jobb jegy elérésében.
Azért jobb azon az úton elindulni, mert akkor utána nem kell rosszul rögzült vagy el sem mondott dolgokkal szinte újra elkezdeni előröl az egészet. Aztán ha nem érti valaki, tovább lehet kérdezni.
Ha azt írjuk le, hogy ez a megoldás és kész, abból nem tanul senki és továbbra sem fogja senki érteni, hogy miért kell neki a tömbökkel szívnia. De sajnos a suliban akkor is azt fogják számon kérni, nekünk meg ettől megáll az agyunk.
Természetesen konyhanyelven elmagyarázni valamit továbbra is nyitott vagyok én is, de nem általánosságban mert abból regény lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest