Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrSealRD #2781 üzenetére
Én azt vallom, hogy nem a tömb a programozás alapja, mégis azzal jön minden tananyag. Mi itt az élet alapján próbálunk segíteni, ezért emlegetünk olyan rövidítéseket, kifejezéseket, amiknek haszna is van és nem csak a jobb jegy elérésében.
Azért jobb azon az úton elindulni, mert akkor utána nem kell rosszul rögzült vagy el sem mondott dolgokkal szinte újra elkezdeni előröl az egészet. Aztán ha nem érti valaki, tovább lehet kérdezni.
Ha azt írjuk le, hogy ez a megoldás és kész, abból nem tanul senki és továbbra sem fogja senki érteni, hogy miért kell neki a tömbökkel szívnia. De sajnos a suliban akkor is azt fogják számon kérni, nekünk meg ettől megáll az agyunk.
Természetesen konyhanyelven elmagyarázni valamit továbbra is nyitott vagyok én is, de nem általánosságban mert abból regény lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- sziku69: Szólánc.
- Kuponkunyeráló
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest