- 420 mm-es AIO-val jön a DeepCool "lopakodó" alaplapokat is támogató nagytornya
- Primary RGB Tandem OLED panelt kap az LG 27 hüvelykes gaming monitora
- Megmenti a Sony 8K-s ígéretét a Pure Pool Pro
- Sallangoktól mentes ultraszéles monitorral jelentkezett az LG
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Peter Kiss #2725 üzenetére
A new esetén szerintem a microsoft rosszul találta ki. A változónak mindig kellene típust adni, ha gépelési könnyítést akarsz, akkor inkább a new után lehessen elhagyni. Pl. én ilyet engednék: Foo foo = new(arg1, arg2); Ha meg interface-t használsz (ami viszont tényleg ajánlott) akkor meg amúgy is ki kell írni: IDictionary<Foo, Bar> baz = new Dictionary<Foo, Bar>();
A változóknak mindig legyen pontos típusa. Ha utálsz gépelni, akkor használj IDE-t ami megteszi helyetted. A "később bekavarhat" részt úgy értettem, ha később módosítod a kódot a var lehet, hogy már más típust fog jelenteni, amitől rejtett módon megváltozhat a program (pl. más overload hívódik később egy metódusnál).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Napirajz könyv
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest