Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Hátha valaki már foglalkozott más megjelenítővel is. Ezt is felteszem
Addig egy másik is, mert már ... semmilyen megoldás nem jött be - na jó a gányolás mindig bejön..
CMS segítségével - mojoPortal - "készítek" barátnőmnek egy honlapot, amin majd prezentálni tudja a szakdolgozatát. A probléma ott keletkezik, hogy googlemaps-ra lenne felrajzolva nyomvonal és azokon belül információs buborékok.Ehhez készítettem egy kontrolt/template - átcsomagolt subgurim objektum -, amit beleraktam az oldalba. Szépen fel is lehet venni, mint eszközt, ellenben első nekifutásra egy nagy szürke paca jelenik meg - nem a kulccsal van a gond -, amint hozzáadok egy eredeti a projekthez fordított googlemaps template-et, egyből megjelenik az én objektumom is az oldalon. Azaz minden oldalon kell, hogy legyen saját googlemaps és egy eredeti - mégha az eredeti nem is látszik -, ez nem túl szép.
Már bele is fordítottam a csomagba, hátha valamit elnéztem alapon.
Maga az objektum csodásan elfut bárhol máshol. Itt valamiért szenved.A következő lépés az lesz, hogy áttúrom az adatbázisát, mert vélhetően a másik megjelenítő beregisztrálja magát.
Nem irigylem a nappalisokat az tényleg más világ lehet..
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HP Elite Dragonfly G3, érintőkijelző ,i5-1235U ,16GB RAM ,512GB SSD, gyári garancia 2026.10.17-ig
- PlayStation Portal (garanciális) + AJÁNDÉKOK, csere is
- Dell Latitude 9520 27% ÁFA , i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD ,1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th, i5-1135G7 ,16GB RAM , 256GB SSD, 1 év garancia
- Realme GT7T 16/512Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest