- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Dell notebook topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Philips LCD és LED TV-k
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
csimmasz
aktív tag
válasz
martonx #1185 üzenetére
De értsd meg hogy aki nem foglalkozik programozással annak nem egyértelmü.
Tökmindegy,azért a stilusodon lenne mit csiszolni!
És hidd el ahelyett hogy le idiotázol valakit,mondjuk el is mondhattad volna azt az egyszerü dolgot,legközelebb már nekem is egyértelmű lett volnaPace!
-
csimmasz
aktív tag
válasz
martonx #1182 üzenetére
Örülök hogy neked totálisan egyértelmü minden!
Ha vágom a dolgokat nem kérdezek,mivel nem értek hozzá és a leirtak alapján próbáltam mindent,de állandóan hibát jelzett bármit bárhova irtam.
De ha tudsz olvasni láthatod hogy a gond az volt hogy nem raktam macskakörmök közé amit kellett.
Ugyan erre vonatkozóan nem kaptam utalást!De ugylátom ide csak egyetemisták járhatnak!
Én kérek elnézést,hogy zavarni mertem a 100-as iq klubot!Egyébkén köpködés helyett segiteni is lehet a még oly ostoba szerencsétleneken is mint szerény személyem!
Archelf :tegnap addig próbálgattam amig sikerült beüzemelnem.
Köszönöm mégegyszer. -
csimmasz
aktív tag
Sziasztok szeretnék segitséget kérni vb script ügyben.
Van egy letöltögépem és egy Nas-om amire menti a dolgokat.Azt szeretném elérni hogy a pc-n a utorrent csak akkor induljon el hogyha a nas-on az állományok elérhetőek!(vagyis be van kapcsolva és elérhető a hálózaton)
Elkerülendő hogy a utorrent netalálja az állományokat majd legközelebb ujra kelljen ellenőriznie mindet.
Próbáltam magamtól utánna nézni de nekem kinai,pedig annó basic-ban bepötyögtünk dolgokat c64-en,profiknag gondolom 2-perc.
Egy szkriptet valaki belinkelt a másik topikban ami egy program inditást késleltet,gondolom ez sem lehet túl bonyolult.Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Milyen autót vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Motoros topic
- Renault, Dacia topik
- Trollok komolyan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged