- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamepad
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapido251
csendes tag
válasz
martonx #2114 üzenetére
Megpróbálok én magamtól az újabb verzióval foglalkozni (Visual Studio 2010, mivel ezt találtam, ami még fut XP-n), mivel nekem azért vannak céljaim a programozással, csak hozzá kell szoknom az újhoz is. Később meg fogok más nyelvekkel is foglalkozni, csak nem tudom egyelőre, hogy melyekkel éri meg kezdőbb szinten a VB-n kívül (Pascallal is foglalkoztunk már).
-
Rapido251
csendes tag
Arról már nem tehetek, hogy a tanár ragaszkodik ehhez.
-
Rapido251
csendes tag
Ui: Amit néztem, hogy a Shape vezérlésnek nincs Click eseménye, szóval nem tudom ezt hogy lehetne megoldani (VB 6-ban).
-
Rapido251
csendes tag
Köszönöm a választ martonx-nek és sztanozs-nek, megpróbálkozok valamelyikkel. Egyébként ez a 3 kör alakú vezérlővel megoldás működik akkor, hogyha azt szeretném, hogy véletlenszerűen bukkanjanak fel ezek a "táblák"? Arra gondolok, hogy megoldható, hogy ne essen szét ez a 3 kör? És hogy lehet azt megoldani, hogy több legyen ezekből a "táblákból" (lehet hülyeséget mondok, de megírható külön az, hogy egy ilyen körökből álló táblát csinálok, amit aztán annyiszor be lehet tölteni, amennyit választ a felhasználó?) Remélem azért valamennyire érthető amit kérdezek.
-
Rapido251
csendes tag
Üdv, szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek, hátha valaki tud segíteni. Egy játékot csinálok egy versenyre, és egy dologgal nem tudok megbirkózni. Van egy céltábla és 3 részre van osztva. Nos, mind a 3 részére szeretnék írni egy feltételt. Például: a közepe 50 pontot érjen, a középső kör 25-öt, és a külső 10-et. De sehogy se boldogulok ezzel, hogy hogyan kell azt észlelni, hogy mikor melyik körben kattint. (A Visual Basic-et kb. 7 hónapja tanulom (programozást kb. másfél éve))
Itt a kép róla:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest