- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- HP notebook topic
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Kompakt vízhűtés
- Projektor topic
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Először is Boldog és sikerekben gazdag új évet mindenkinek!
Köszönöm a választ!
Ez már fél siker, mert most megkérdezi, hogy olvasásra akarom e megnyitni vagy írásra.
Nekem viszont az kellene, hogy meg se kérdezze csak állítsa be.
ActiveWorkbook.ReadOnly sajnos csak lekérdezhető, pedig jó lenne ha állítható is lenne
Próbáltam a rákérdezést kihagyatni Application.Displayalerts=false-al kihagyatni, de nem vált be.
Próbáltam makrórögzítéssel is felvenni, a válaszadást, de ez sem vált be.Van esetleg ötlet arra, hogyan lehetne ezt megbuherálni?
Szerk: egy másik jellegű kérdés: hogyan lehet lekérdezni, hogy egy adott UserForm "meg van-e nyitva"?
Próbáltam így:
if UserForm1.visible = true then...
(ekkor azonban elindul az adott UserForm Initializálása még ha eddig nem is volt "nyitva")
A UserForm.Show azt hiszem nem lekérdezhető, bár ebben nem vagyok egészen biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest