Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Sikerült kiolvasnom az adatbázisból a lekérdezés fejléceit, de adatokat valamiért nem tudok.
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Dim Connection1 As New System.Data.SqlClient.SqlConnection(''Data Source=kisg\sqlexpress; Initial Catalog=Babel;Integrated Security=SSPI;'')
Dim Command1 As New System.Data.SqlClient.SqlCommand(''Select * from UKM'', Connection1)
Connection1.Open()
Dim Reader1 As System.Data.SqlClient.SqlDataReader = Command1.ExecuteReader()
Dim Table As DataTable = Reader1.GetSchemaTable()
Dim index As Integer
For index = 0 To Table.Rows.Count - 1
TextBox1.Text &= Reader1.GetName(index) & ControlChars.Tab
Next
Egészen eddig működik is, a TextBoxban megjelennek a tábla fejlécei
'For index = 0 To Table.Rows.Count - 1
'TextBox1.Text &= Reader1.GetString(index) & ControlChars.Tab
'Next
End Sub
Gondolom itt lehet valami hiba, mert úgy viselkedik, mintha nem lenne találat. Pedig fel van töltve adatokkal. Ezek szerint nem a GetStringgel kellene adatokat kinyernem a táblából?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest