- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Sikerült kiolvasnom az adatbázisból a lekérdezés fejléceit, de adatokat valamiért nem tudok.
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Dim Connection1 As New System.Data.SqlClient.SqlConnection(''Data Source=kisg\sqlexpress; Initial Catalog=Babel;Integrated Security=SSPI;'')
Dim Command1 As New System.Data.SqlClient.SqlCommand(''Select * from UKM'', Connection1)
Connection1.Open()
Dim Reader1 As System.Data.SqlClient.SqlDataReader = Command1.ExecuteReader()
Dim Table As DataTable = Reader1.GetSchemaTable()
Dim index As Integer
For index = 0 To Table.Rows.Count - 1
TextBox1.Text &= Reader1.GetName(index) & ControlChars.Tab
Next
Egészen eddig működik is, a TextBoxban megjelennek a tábla fejlécei
'For index = 0 To Table.Rows.Count - 1
'TextBox1.Text &= Reader1.GetString(index) & ControlChars.Tab
'Next
End Sub
Gondolom itt lehet valami hiba, mert úgy viselkedik, mintha nem lenne találat. Pedig fel van töltve adatokkal. Ezek szerint nem a GetStringgel kellene adatokat kinyernem a táblából?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest