Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Köszönöm a javaslatot.
Ma már kínlódtam vele vagy két óra hosszát, de belekavarodom a dologba és most teljesen máshogy akarom újra kezdeni.
Most épp látom a fényt az alagút végén, de csak pislákol.
A javaslatodat használva próbálkoztam, de nem teljesen hozza a várt eredményt.
Jelen formájában kiszínezi a kijelölt cellát vagy cellákat, azonban ha újabb cellát vagy cellákat jelölök ki akkor azokat is kiszínezi (az elősző színezések meghagyásával).A célom az lenne, hogy a kijelölt cellák sorait jelölje ki és az esetlegesen korábban kijelölt cella/cellák sorainak színezését pedig szüntesse meg.
A fejemben már össze is állta a dolog el is kezdtem megírni, de ott elakadtam, hogy több sort érintő kijelölés esetén csak az első sor sorának a számát tudom lekérdezni pl ezzel
sorok = Selection.Row
pedig nekem a kijelölés kezdő és végsorának számára is szükségem lenne.Próbáltam
Selection.Addresskóddal is de abból meg csak kerülő úton tudnám a sorok számát kinyerni.Van esetleg erre valami egyszerűbb megoldás?
Egyébként nagyjából így képzelném a kódot:
Cells.Interior.Pattern = xlNone 'összes színezés megszüntetése a munkalapon
kijelolttartomanysorai = ????
Rows(kijelolttartomanysorai).Interior.Color = vbYellowÍgy visszanézve kissé viccel, hogy egy 3 soros kóddal bajlódom két órája

Új hozzászólás Aktív témák
- Kiwi Ears x HBB Punch
- Jura Impressa C5 automata kávéfőző
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest