Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
VB.NET-ben készítek a kollegámmal egy kiegészítőt egy CAD-programhoz. Adatokat akarunk megjeleníteni egy DaraGridView-ban (CustomInfoDataGrid néven fut a kódban). Ott van a probléma, hogy amikor a CAD-ből kiolvasott adatokat fel akarom tölteni a sorba, az késleltetéssel megy végbe. Bizonyos számú lépésen még túl kell mennie, mire ténylegesen megjelenik az új sor az adatokkal.
For i As Integer = 0 To (myConfigsList.Count - 1)
' Változók behívása az aktuális config-ból
Dim ConfigName As String = myConfigsList.Item(i)
Dim PartNo As String = swActiveModel.CustomInfo2(myConfigsList.Item(i), "PartNo")
Dim Description As String = swActiveModel.CustomInfo2(myConfigsList.Item(i), "Description")
Dim Finish As String = swActiveModel.CustomInfo2(myConfigsList.Item(i), "Finish")
@ Dim Jelleg As String = swActiveModel.CustomInfo2(myConfigsList.Item(i), "Jelleg")
' Aktuális DataGrid sorhoz infók hozzáadása
Debug.Print("----PrepareDataGridView - AddRowKezd")
# CustomInfoDataGrid.Rows.Add(ConfigName, PartNo, Description, Jelleg) 'MaterialValue, Finish)
Debug.Print("----PrepareDataGridView - AddRowVége")
Next iA #-el jelölt sorban van a parancs, hogy adja hozzá a sort az adatokkal. De ez nem történik meg, egészen addig, amíg a következő loop-ban el nem ér a @-al jelölt sorig. Ez alapból nem lenne baj, csak az értékek függvényében a további oszlopok más-más értéket kapnának. És amíg nincs kitöltve az összes érték, a következő folyamat hibára fut.
Van valakinek ötlete, hogy ez így normális, vagy a kódunkban van valami hiba? Valahogyan azonosítani kellene, hogy mikor töltötte fel az új sort. Próbáltam az idővel is játszani, beállítottam a végén már 10 másodperces várakozást is, de egészen addig nem jelent meg a sor, amíg a @-al jelölt elemhez nem ér a program.
Előre is köszönök minden ötletet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (233)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest