- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
sztanozs #2334 üzenetére
Őszintén szólva, sajnálatos módon az általam végigtanult iskolák egyikében sem oktattak Accesst-t (még csak bele sem néztünk), pedig egy-két iskolát végigtapostam már.
Nagyjából Excel és Word volt mindenhol, de a mostani Excel és VBA tudásom 95%-a is sajáterős.Access-ben igazából még életemben nem dolgoztam, bár sejtem már régen, hogy valahogyan meg kellene vele ismerkednem.
A másik ok pedig az, hogy excelben már készen van a program (ezt a problémát leszámítva).Egyébként nehéz lenne áttenni accessbe?
Szerk: Plusz, fogalmam sincs, hogy a cég minden gépén rajta van e az access.
Erről eszembe jut valakinek egy korábbi hozzászólása, miszerint: a böngésző az amely minden gépen ott van...
A végső cél az lenne, hogy valami ilyenbe át tudjam ültetni, de ehhez is kellene egy konkrét ember aki ebben tudna segíteni, mert egyedül biztos nem fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Lexus, Toyota topik
- Tesla topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Ford topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest