Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kotapeter
csendes tag
Kedves Fórumozók!
A segítségetekre lenn szükségem.
Visual Basicben fejlesztgetek egy iskolai szoftvert és kicsit megakadtam.
A program lényege a következő:
Egy Access adatbázisban lévő adatokat (diákok adatait: név osztály lakcim stb..) dolgozza fel.Ezeket az adatokat szűrni szeretném.
Azt szeretném, hogy a felhasználó tudja hozzáadni a feltételeket.Tehát, ha úgy szeretnék szűrni, hogy kollégista lányok a 12. osztályból, akkor legyen egy "Feltétel hozzáadása" gomb és ki tudom választani:
- Osztály: 12
- Lány: Igen
- Internátus: Igen(Csináltam olyan szűrést, hogy minden adatot beraktam és a programon belül a textbox-okba be lehet írni a feltételeket, viszont ha üres a mező akkor megborul a rendszer..)
Ötleteiteket előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- iPhone topik
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Assetto Corsa Competizione
- Steam Deck
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- TCL LCD és LED TV-k
- League of Legends
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű MacBook Pro M1 256GB SSD Apple magyar space gray
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest