Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
Még mielőtt bármi bekerülhetne a file névbe, ledöglik. Az alkönyvtárban a legutolsó helyen van a névsorban a Cirill betűs file. Az összes többi file neve bekerül a listába.
(MsgBox esetén is file-ba kerül egy ugyanolyan lista. Valószínű, hogy csiki/csuki-t kellene játszanom a lista file-lal, de nem hiszem, hogy a monitorra más karakter, illetve egyáltalán kerülne valami is a Cirill betűkből.)
A DOS dir parancsa a cirill betűk helyett ? jeleket tesz. Most vettem észre, hogy a file nevének a vége latin karakterekből áll ! A DOS dir ezeket helyesen jeleníti meg a kérdőjelek után. Ugyanígy jártam, amikor a Win vágólapról a Notepad2-vel szerkesztett szövegfile-ba "kézzel" másoltam be a cirill betűs file nevet
Hibakezelést hol lehet nézni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest