Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani850430
csendes tag
Igen Vb6-ot nyúzom. Tuldképpen nem vagyok annyira kezdő, csak az történt, hogy a múlt héten elveszett egy pár mappám, és volt egy programom, amit nyár elején irtam, és elveszett. És most újra kellett irnom. De végre kész van és még talán jobb is lett mint az első. BMEre járok, gépészmérnök szakra; és előző félévben az egyik tárgyam kapcsán újra elő kellett ásnom VBt
Akkor sikerült irnom egy egész pofás kis tengely méretező progit, ami access adatbázisből szedett adatokat. El vagyok VB6tal, egyenlőre elég. Amire nekem kell arra tökéletesen megfele. Nem tudom, hogy akarok e komolyabban programozni... Ez amolyan hasznos időtöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Szimulátor pedál elasztomer, fékmod - Logitech, Thrustmaster, Fanatec pedálokhoz - MT Simtech
- Fanatec WRC/BMW/P1 mágneses váltó mod - MT Simtech
- Gigabyte A520M K V2 + Ryzen 7 5700x + 32GB 3600MHZ Ram
- Apple MacBook Pro 14 M4 Max (14C/32C)/36GB/1024GB
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) Recertified, új, több db
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest