Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fujifilm X
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- RAID
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani850430
csendes tag
Igen Vb6-ot nyúzom. Tuldképpen nem vagyok annyira kezdő, csak az történt, hogy a múlt héten elveszett egy pár mappám, és volt egy programom, amit nyár elején irtam, és elveszett. És most újra kellett irnom. De végre kész van és még talán jobb is lett mint az első. BMEre járok, gépészmérnök szakra; és előző félévben az egyik tárgyam kapcsán újra elő kellett ásnom VBt
Akkor sikerült irnom egy egész pofás kis tengely méretező progit, ami access adatbázisből szedett adatokat. El vagyok VB6tal, egyenlőre elég. Amire nekem kell arra tökéletesen megfele. Nem tudom, hogy akarok e komolyabban programozni... Ez amolyan hasznos időtöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte Radeon 5700XT OC 8Gb eladó
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest