Hirdetés
Aktív témák
-
umek
tag
geccó! :DDD
-
laxius_
tag
Nekem van errol a temarol egy 40 oldalas dolgozatom. :))
Eccer nekem is kellett hasonlot csinalnom. Meg kozepsuli kozben fakulative. Aztan nem erte meg semmit sem nyertem az uggyel :) -
retes
aktív tag
Nagyon köszia a segítséget! Még dolgozok a kérdésen egy darabiz aztán azt hiszem mára többet már nem vááalok be.
A vázlat jó amit kapotam most ennek formájára fogok rendszerezni egyet...
Köszi mindenkinek!
Retes -
Divi
aktív tag
...súlyos lekésés...
-
Divi
aktív tag
Essetleg egy pár szót a
- Vírusírókról
- A régi korok vírusairól (pl.: bootvírus)
- Fejlődés ős > jelen (> ha érzel magadban kvalitást akkor jövő)
- Híres vírusok (MSBlast, I love you, Az a régi HDD kódoló vírus)
- terjedés régen és ma
- védekezés (hiánya)
- károkozás lokális [tökrevágja a gépet] - gazdasági [túlterheli pl a NYi tőzsde szerverét] - eszmei [ formáz]
% konkrét anyagot, hogy honnan, sajnos nem tudok. De talán könnyeb keresni ha van ötlet hogy miről kell informésön... -
retes
aktív tag
Köszönöm a segítséget! És még több köszönet a gyors segítségért!!!
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek! Az a szitu, hogy egyetemen kaptam egy feledatot, hogy készítsek egy 15 oldalas beszámolót a vírusokról. Namost én összeszedve minden tudásom ennek az egyharmadára voltam képes. Vagyis maximum 5 oldalt tudtam kipréselni magamból. Arra szeretnélek kérni titeket, hogy ha tudtok egy oldalt ami nagyon sokat rizsázik a vírusokról akkor nagyon megköszönném! Esetleg ha valaki nagyon ráér akkor legyen olyan kedves és küldje el nekem E-mailben! Vagy akár okítva a többieket ki is írhatja ide a fórumra. Minden formában köszönöm előre is a segítséget!
E-mail címem: retes55555@freemail.hu
Nagyon köszönöm minenki segítségét!!!
Retes
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch
- Interactive Brokers társalgó
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fűnyíró topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest