Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van, amivel már 2 órája szenvedek és még mindig nem jöttem rá mi lehet a probléma.
Szóval adott egy .m2ts kiterjesztés aminek elvileg ez a pontos codecje:
AVC/h.264
AC3Feltelepítettem már a ffdshow-ot, betettem a plugins nevű mappába a DShowInputDriver-t, fel is lett telepítve előtte, illetve valami Splittert ajánlottak, azt is feltelepítettem.
AVI-t és xvidet/mpeg-4-et teljesen gond nélkül beveszi és tök jól működik!
De ezzel az egyel egyszerűen nem tudok megbirkózni, már annyi mindent kipróbáltam, segítsetek!!!
Illetve még egy kérdés.
Láttam, hogy a rázkódás elleni pluginja is tök jól működik, annyi a hátrány, hogy mondjuk lesz egy fekete keret a videón de nem fog kiugrani a szemem. Na már most egyszer valami oknál fogva sikerült összehoznom ezt és működött is, de valami eszméletlen mennyi időbe tellett, mire megcsinálta! Azt hiszem 8 perces videó stabilizálása valami 1 óra volt! Ezt is én szúrtam el, vagy ilyen lassú?Köszönöm a segítséget!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Állvány topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest