Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli1982
tag
A film Xvides avi, aminek a hangja AC3-as, így nem eszi meg az asztali DVD. Csak a hangot kell alakítani.
De szerintem feladom, mert most látom, hogy az egyik filmem hangja AC3 és lejátssza az asztali dvd is... Marha jó komolyan mondom... Egyik AC3-as videót lejátsza, másikat meg nem.. Szal akkor abba maradok magammal, hogy amit lejátszik azt asztaliban nézem meg, amit meg nem azt gépen... De már megőszültem, és ezt már sose fogom érteni
[Szerkesztve] -
zoli1982
tag
Egyébként ez akaszt ki, de nagyon:
Ugy csináltam ahogy mondtad: vagyis filmről leszedtem a hangot és mp3-at csináltam belőle, majd NaDub-ban film megnyit (Videó: direct stream copy) és a hangnál betallóztam az mp3-at és azt is direct stream copy-ra tettem... Majd elmentettem... Nem játsza le az asztali lejátszó...
Viszont, ha a hangot (wav-ot) a VirtualDub-ban full compressnél MP3-ra állítom, akkor tökéletesen megcsinálja, addig amíg nem áll meg 32%-nál a dolog... Az addig elkészült 32% jó, mert felírtam DVD-re és van hangja az asztali dvd-lejátszón is...
Szóval kezdek begolyózni, mert a két módszer ''szerintem'' lényegében ugyanaz, csak míg egyiknél külön progi csinálja az mp3-at wav-ból, a másik (VirtualDub) meg maga... Mi lehet a két módszer közti különbség az átalakításban, hogy egyikkel jó (lenne) ha nem álna meg 32%-nál, a másikkal meg nem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest