- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gamescom 2025: Tandem OLED monitorok az ASUS-tól
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Winner_hun #316 üzenetére
Én ezt úgy szoktam csinálni, hogy előbb megcsinálom a hangot (MP3 vagy AC3) így szinte halál pontosan meg lehet adni a videó méretét, hogy a kész anyag elférjen 1 (vagy több) CD-n.
A bitrate kalkulátorban ugye meg kell adnod:
- ''Target size (kbytes)''-ot: a kész anyag méretét. Pl.: 716800 (700 Mbyte)
- ''Subtitles size (kbytes)''-ot ha van felírtod (esetleg több), akkor annak méretét
- ''Format'': None
- ''Video'': a film hossza (óra, perc, másodperc)
- Az ''Audio'' fülön -- ha már kész a hang -- kiválasztod a ''Size''-ot, és betöltöd a film hangját (...)
Mostmár csak annyi van hátra, hogy a ''Video'' részben lévő ''Size''-ot kimásolod, és beírod az encoder-nek (Target size (kbytes)).
Azt mondjuk nem teljesen vágom, hogyha le-OK-zom a kalkulátort, akkor miért nem pontosan az az érték kerül át az encoder fülre (pl: 632425 helyett 635589).
Én mondjuk az Xvid kodek mellett lévő Nic's Mini Calc-ot szoktam használni, szóval eddig még nem futottam bele ebbe a problémába (ott ugye mindig átmásoltam a kalkulált értéket).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Digitális PlayStation 5 // 2 darab kontrollerrel //
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest