Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
A szerver topic neked miért nem jó? Szerintem ott kérdezd.
-
idam92
csendes tag
Üdv minden érdeklődőnek és a témához szakértőknek!
Itthon üzemeltem be egy debian alapú linuxot.Proftpd szervert telepítettem rá ami eleinte csak helyi hálózaton működött.Egy jó tevőm megoldottam nekem ezt virtual ftp szervernek tehát akárhonnan interneten keresztül kapcsolódhatok az itthoni szerveremhez.Sajnos az illetőnek nem volt ideje mindent a számba rágnia ezért nyitom ezt a topikot.Szeretném megtudni pontosan milyen ingyenes domain tárhelyeket lehet használni ilyen célokra és hogy állítom be a gépem hogy a dinamikus ip címemet a domain frissítse.Valamint az jótevő ismerős létrehozott egy filet, hogy működjön az internetről való kapcsolódás.Mindent sajnos nem tudtam megjegyezni a sok új információból ezért nem tudom merre bújkálhat az a file.Légyszíves világosítsatok fel a folyamat működéséről és a configolásáról.
Aktív témák
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Kezdőknek legjobb választás: új 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060 - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest