- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Hővezető paszták
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
A szerver topic neked miért nem jó? Szerintem ott kérdezd.
-
idam92
csendes tag
Üdv minden érdeklődőnek és a témához szakértőknek!
Itthon üzemeltem be egy debian alapú linuxot.Proftpd szervert telepítettem rá ami eleinte csak helyi hálózaton működött.Egy jó tevőm megoldottam nekem ezt virtual ftp szervernek tehát akárhonnan interneten keresztül kapcsolódhatok az itthoni szerveremhez.Sajnos az illetőnek nem volt ideje mindent a számba rágnia ezért nyitom ezt a topikot.Szeretném megtudni pontosan milyen ingyenes domain tárhelyeket lehet használni ilyen célokra és hogy állítom be a gépem hogy a dinamikus ip címemet a domain frissítse.Valamint az jótevő ismerős létrehozott egy filet, hogy működjön az internetről való kapcsolódás.Mindent sajnos nem tudtam megjegyezni a sok új információból ezért nem tudom merre bújkálhat az a file.Légyszíves világosítsatok fel a folyamat működéséről és a configolásáról.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- One mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- weiss: Pant* rant
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest