- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
umiki
tag
válasz
GombócArtúr #13 üzenetére
Meg lehet változtatni a rendszerpartíció betűjelét (NT alapú win alatt is), leírták már itt a fórumon, hogyan. Keresővel biztos meglesz.
-
GombócArtúr
senior tag
énis az újratelepítés híve vagyok ilyen esetekben, de már a tököm televan az újrarakásokkal, ezt is pár napja telepitettem...
Köszi mindenkinek a segitséget! -
Incognito
senior tag
válasz
GombócArtúr #11 üzenetére
Röviden, tömören: NEM. Én nem tudok egyszerűbb és biztosabb módot mint az újratelepítés. Persze ez nem jelenti azt hogy nincs jobb módszer, mivel nem én vagyok itt a legokosabb.
-
GombócArtúr
senior tag
jajjneee, ez hiányzik nekem, megint újra rakni, és az nem játszik hogy szimplán kihúzom a kártyaolvasó kábeljét? most úgysincs mit olvasnia. Ágy nem áll vissza a C:-re a meghajtó betóüjele?
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Rakd vissza a lemezkorongokat a HDD-be
Viccen kívül: én is jártam már így mikor rajtahagytam a kártyaolvasót és úgy telepítettem a windows-t. Ha jól tudom a rencerpartició betűjelét nem lehet megváltoztatni. Nem marad más hátra: Windows Reinstall (Ez nállam még mindíg gyorsabb, és nem akartam küzködni). -
Adrian Mole
senior tag
Nem megy kiosztani fix betüjelet a vinyón lévő partíciónak (a régi betüjelét), aztán tegye a vindóz a kártyaolvasót, ahova akarja?
-
GombócArtúr
senior tag
de az a baj, hogy képtrelen vagyok elinditani a programot, mert bejön ez a hibaüzenet ablak.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
GombócArtúr #6 üzenetére
Ad-Aware SE + frissítés?
hátha... -
GombócArtúr
senior tag
nagy nehezen lefutott, talált 12 bejegyzést, 4fajta ilyen szarból. Kiszedtem, de a probléma továbbra is megmaradt...
-
GombócArtúr
senior tag
ááááááá! a program futása közben 6655656 bejön a meghajtóban nincs lemezes hibaüzenet, kábé 3másodpercenként!
-
TudorVigyor
aktív tag
válasz
GombócArtúr #3 üzenetére
''de a szüleim csak az explorer ikonját tudják kapcsolatba hozni az internet szóval''
Különben ugrana a DC++ azonnal. -
GombócArtúr
senior tag
le is töltöm, köszi!
Én Operás vagyok, de a szüleim csak az explorer ikonját tudják kapcsolatba hozni az internet szóval... -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
GombócArtúr #1 üzenetére
Spybot S&D.
Azt a lópikulát az eltünteti.
De inkább használj szekszplórer helyett pölö Mozilla Firefoxot... Jobb, biztosabb. Szebb -
GombócArtúr
senior tag
A gépemben valamiért a C, D, E, F betűjeleket a beépített memóriakártyaolvasók kapták. a vinyónak már csak a H: jutott...
Néhány programot ha elinditok akkor bejön ez az üzenet sokszor, hiába nyomom el, nem segít:
Nincs lemez a meghajtóban, helyezzen lemezt a következő meghajtóba: \Device\Harddisk2\DR5
Mégse/Tovább/ Újra
A DC++nál folyamatosan csinálja, de ha vagy 30szor rányomok a mégsére akkor elindul a program, és csak akkor köszön vissza, ha bizonyos hubokon rajta vagyok
Viszont tegnap valami csúnyaságot akartam leszedni Ad-aware SEvel, sikertelenül
Az internet explorerrel gyakorlatilag nem lehet böngészni: ezt írja ki:
''
res://shdocbl.dll/HTTP_Blocked.htm
Access Blocked - Virus Warning!
You cannot access this site due to following reason:
Your computer was infected by Spyware or Adware Software.
This is dangerous software which disclose your personal
and transferred data and/or display unsolices advertising.
You can use this ADWARE/SPYWARE REMOVAL tools in
order to solve this problem and prevent futurer infection.
You can click Search to look for information on the Internet.
HTTP Error - Access Blocked ''
Máskor meg bizonyos weboldalakat hoz be, de csak és kizárólag azokat, illetve azokra a linkekre tudok menni amik ott vannak (fizetős antispyware programok)
Ma felraktam minden lóf#szt a windows autómata biztonsági frissitő izéjével, meg egy friss ZoneAlarmot amiben minden van elvileg (vírusirtó, spamszűrés... blabla)
Aztán inditanám az Ad-aware-t és ott is előjön a hiba, de itt már csak a program erőszakos bezárásával lehet leállitani a hibaüzeneteket.
Mi a fenét csináljak?
A meghajtók betüjelét lehet kézileg állitani?
A scriptet amit felszedett az explorer ki lehet valahogy nyírni belőle?
Help mí!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest