Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elims

veterán

válasz 313313 #16068 üzenetére

Az a gond,hogy a h tarifa lehet,hogy csak 3 hónap múlva lesz bent,így egy ideig a nappali áramról fog menni.
    Bekerül egy 120 modulos elosztó,alá pedig egy 36 modulos a klímáknak külön csövezne az órától.Viszont a két dobozt össze kell fúrni és le lesz húzva a nappalis szekrényből a klímásba,majd a h tarifa után el lesz tüntetve a lyuk..
    Vagy már az órához fel lesz rakva egy fővezetéki sorkapocs és onnan lesz behúzva a klímákhoz ideiglenesen a nappali áram,majd a h tarifa bekötése után a klímás vezeték rá lesz kötve a h tarifás mérőre.
    Nem számít a 3fázisú fí relé,majd közösítve lesznek a fázisok és kész (remélem nem zavar be a működésébe..) vagy ki lesz cserélve egy 2pólusúra.
    Szóval most még muszáj lenne a 3 fázisú+ha 3 fázisú lenne a h tarifás óra akkor meg főleg. (Nem tudom,hogy milyen lesz. :-( ) Így felkészülök minden eshetőségre,de köszi az írásod! :R
    Ez a h tarifa meg a napelemes inverter sajnos meghaladja a képességeket. :-( Még az inverterrel is lesz egy kör,hogy mit hova. :-( Az órától kb.3-4m légvonalban a lakáselosztó,be van rakva pluszban 2db. 50-es gégecső direkt a váratlan behúzásokra.
    De ha most Asdf nem írja a külön dobozt,lehetett volna szétszedni az egészet. :-/
    Nagyon jó ez a fórum,az meg mégjobb,hogy írtok is!
    Minden(!!) bele"vau-vau" nagy ajándék!! :R :R :R

Reggie: Ez a kalapsínre rögzíthető egyszerűnek tűnik.Nem nagyon szeretném bonyolítani.Persze lehet,hogy jóval egyszerűbb amit írsz csak én vagyok hozzá édeskevés..
    :R :R

Új hozzászólás Aktív témák