- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
szarkad333 #2040 üzenetére
egyelőre az elgondolásom az, hogy 3 műfajt szeretnék párhuzamosan szerkeszteni, ebből az egyik az minden bizonnyal városi bringások és fixisek lenne, mivel én is és a barátaim is ezen a vonalon haladunk.
másodiknak valami látvány-ágat gondoltam, bmx vagy mtb street/dirt vonalon, de akár flatland is, de ilyen ismerősöm kevés van. abban reménykedem hogy majd lesz valahogy és ismerősök ismerősei által sikerül.
a harmadikat még nem tudom, egy downhilles részt nehéz lenne összeszervezni és sok pénzt emésztene fel normális helyszínre utazni hozzá. gondoltam motorosokra is (kicsit szabadabban értelmezve a kerékpár fogalmát) harmadikként de ilyen ismerősöm mégkevesebb van és ez mégtöbb pénzt igényelne valószínűlegkempingbringa, boltbajárós-nagymamás, bármi lehet még. nem valószínű hogy július végénél korábban bele tudnék vágni
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest