- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubba210
csendes tag
Sziasztok. Keresek Budapesten olyan embert aki megtudná javítani a videokártya ventilátor csatlakozóm mert sajnos a kábelek kiszakadttak belőle. A kártyám egy Palit Geforce Gtx 1060 3 gb
-
zsolti189
csendes tag
Van egy ATI Readon HD5450-es DDR2-es 1GB-os videokártya hibás ki akartam takartitani és csavarhúzóval véletlenül hozzáértem,szikrázott egyet,éget szaga nincs,ha bekapcsolom a gépet a monitoron nincs kép.Azt szeretném kérdezni,hogy javítható-e.Ha igen mennyi lenne?
-
Jim Karéj
tag
Mármint a kártyáról? Nekem volt abit fx 5700-asom 128 és 256 megás is, elég jól lehetett húzni őket, de szvsz ahol előjött a dx9 ott bizony nagy bajban volt a kari. Mikor kicseréltem árában egy 9600xt-re mintha egy kő esett volna le a gépemről
ebben a kategóriában a lehető legrosszabb választás sztem. Nagyon olcsón lehet már kapni egy jó vga-t.
-
Jim Karéj
tag
Hali, figy én szoktam csinálni hasonló dolgokat igaz általában véve csak magamnak, és csak jó tanácsként irom, hogyha valami elromlik annak az okát kellene kideríteni, és ilyen bonyolultságú kártyáknál már elég nehéz, mert ha smd kondi akkor nehéz lesz kitalálni hogy milyen volt, az ic pedig nem egyedül szokott meghalni,sztem ne költs rá pénzt (de ez csak saját vélemény).....de hátha valaki...
-
Zinyo
csendes tag
Hát van egy nvidia geforce fx 5700LE 256mb,128bit,8x agp,250/400mhz-es karim.Tudom hogy nem nagy durranás,csak nekem a szivemhez nőtt és szeretném megjavíttatni!Várom a hozzáértők hozzászólásait!Tudom nem a legjobb széria az 5xxx de most sajna nincs rá lovetta hogy vegyek másikat.
Volt már egy emberkénél javításon,aki azt mondta hogy tudja mi a baj,csak alkatrésze nincs hozzá.
Valami ic füstölt el benne aszthiszem,de ez nem tuti.A hibajelenséget szerinte nem nagyon kell ecsetelnem,nem is veszi észre a gép.
Várom a hozászólásokat.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest