- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
haligali72
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy használt hd 6870 et és effelől szeretnék kérdezni.
Az aida64 - el mérem a hőt, a furmarkal pedig tesztelem.Nyugalmi állapotban:
Viszont a fumarkkal a
Aida64-en nézem)
- GPU Diode (MemIO) 125 fok felett kiakad és eltűnik
- a GPU Diode (Shader) kb 100 fokra felmegy és mindez melett a ventillátor sebessége alig megy fel 36 százalékra.Viszont a furmark 100 % terhelés melett, csak egy GPU hőt mér, az pedig 70 fok körüli.
Szerintetek mit csináljak? A Shadow of mordor, hitman is megy szépen high- on, a kártya hűtői meg lettek pasztázva.
Köszönöm. -
totyino77
tag
hello lenne egy olyan kérdésem hogy:
van egy sapphire 270x vgám dupla ventis na mostanába aszt vettem észre hogy az egyik ventilátor csak később vagyis 80% fordulatnál kapcsol be terhelésnél, illetve újból indulásnál is csak megmozdul kicsit, az aida program alapjáraton 40rpm mutat, driver problémára gyanakodtam de nem az mert win ujból telepitésnél is eszt csinálja driverek nélkül, ez most vga hiba vagy valami más? -
k.szabix
újonc
Hali! Remélem valaki okosabb lessz nálam! Van 1 HD 7950 vgam! Eddig tökéletessen üzemelt, hőmérséklet/órajelek! Most fogalmam sincs miért bekapcs után elindítok bármilyen játékot a kártya elindul játék betölt, megy pár másodpercig jól majd hírtelen felmelegszik a kártya 90 fok fölé(akár 100% venti sebességnél is) és beáll alapjáratra(órajelek,mag/memó) mintha nem is futna semmilyen 3d progi! Ezután bármit indítok el a gépen semmi nem mozgatja meg az órajeleket! Mi lehet a probléma?
-
Nyugis
senior tag
üdv!
nem találtam jobb topicot ezért ide teszem fel a kérdésemet, a vga-k hütését érdemes-e lecserélni különféle
egyedi hütésekre?
jelenkeg egy asus strick 380c- van gyári hűtéssel. -
core i7
addikt
Sziasztok GTX 780 ref-nél normális a 40-45 fok küröli alap hőmérséklett ?
-
Robert85
csendes tag
Van egy ASUS HD 7770 1gb DDR5 kártyám Farcry 3 Optimális(High) beálításnál 73-78 C közöt mocorog szerintetek szükség lenne nagyobb hűtésre vagy ez így nem olyan vészes.
-
prinyo_
csendes tag
Akad egy ATI Radeon HD 4870-es VGA, ami alapjáraton ilyent produkál:
Mi lehet a problémája?
-
Kovbob
senior tag
Üdv, egy AMD Radeon R7 265-nél a 75 fok normális játéknál? ASUS kártya DirectCU 2 hűtővel.
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom ez egy élő topik de hátha!
Volna egy kis problémám.
Vettem egy új proci hűtőt,(Cooler Maste,DK9-9GDA-0L-GPraz előző nagyon hangos lett,bár jól hűtöt a gyári.
Azóta a gép játék alatt fagy mint a p..csa.
A hűtöt holnap cserélem erreAIJINTEK Aidos PWM 92mm
Letöltöttem egy hőmérséklet figyelő progit,Aida 64,processzor magok játék alatt 48-63 fokig jutottak,elvileg ez még nem gáz,viszont a videokártya 99-102 fokot is mutatót...
Szerintem ez nem baráti,én erre gyanakszom.
A Config a következő,Alaplap:Asrock 960GM/U3S3 FX
PociX 6100 6 mag.
Videokártya Ati 5770.
Ha valakinek van ötlete azt szívesen meghallgatnám.
Előre is köszönöm! -
Ricsi.greg
újonc
válasz
Silencer83 #3 üzenetére
Hát barátom ha egy videókártya 100 fokon megy akkor az mehet a kukába egy óra mulva, nekem volt már számtalan gépem és kb 1000 alkatrészem hevült tul meg égett ki és pukkantak el a csipszettek benne. Ne irj butaságokat az embereknek mert egy mostani videókártya elég sokba kerül egy buta válasz miatt.
-
juve600
nagyúr
üdv
gtx 760 kártyánál milyen programmal lehet megnézni a vrm hőfokot,hwinfo nem muatatja
thx -
Melorin
addikt
Sziasztok.
7790 kártya játék elindítása és random idö után -999 fokot mutat
Csak gép restart segít újra helyes értéket mutatnia. Mitöl lehet ez.? -
Hackerman
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hozzátok,hogy milyen programmal tudom lefixálni a hőfokot a videokártyán? Vagyis olyan program kellene amivel be tudom állítani azt,hogy 60 fokon tartsa a kártyát mindig és úgy igazodna a hűtés hozzá.Valakinek ötlet esetleg? Fontos lenne
-
Sziasztok!
Van egy Sapphire Radeon HD 4850-es videókártyám és alapból 50-54 fokos. Terhelésnél 70 fokos.
Hogy lehetne lejjebb vinni? -
norbi1989
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a gondom. hogy elég hirtelen melegszik fel a videokártyám mostanában. Aktivítás 96%-ra megy fel amikor, csak netezek és kb 70 fokra megy fel a hőmérséklete. Az a fura, hogy van mikor nem melegszik fel és csak 30 fok között van, de többször hirtelen felmelegszik. Játékoknál nem nagyon megy fel a hőmérséklet szerencsére, de félek, hogy nyáron tönkre fog menni. AMD Radeon 6850 toxic videókártyám van. Overdrive kikapcsolása se segített. Ventillátor 33%-on pörög, sajnos ha feljebb veszem, akkor eszméletlenül hangos lesz. GPU órajel az 820 mhz a memória meg 1100 mhz. Szerintetek a hűtéssel van gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Gitáros topic
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest