- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- iPad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjSteve85
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Panasonic SDR-H80 as kamerám.
Felvételi opcióknál van 16:9 és 4:3 méretarány opció.
VISZONT: A fájlok felbontása mindkét esetben 704*576, ami ugyebár 4:3-as arányt jelent.
PC-n lejátszva VLC és KM is 4:3ba játsza le (torzítva), MediaPlayer meg érzékeli és le viszi is rendesen.
Ez eddig még jó is lenne, de ha youtubra akarom menteni, vagy renderelni akarom már tönkremegy az anyagom.
A fájlok amibe a kamera ment: alap: *.MOD (mpg2) - kieg.fájlok: MOI és PGI
Olvastam olyat, hogy ezek mentik külön az attribútumokat és a VideoCamSuite már jól menti le Mpg-be, de nekem ez se lett igaz, ugyan úgy 704*576 (torz) lett. Lehet csak dvd-re írásnál (ezt nem próbáltam).
Most már találtam egy megoldást, csak 2x kell kódolnom. 1: szinte minden beállítást hagytam eredetibe, csak a felbontást 720*576ra nyomtam (TMPGEnc 4.0 XPress)
2: Sony Vegas 11-el pedig megvágóm és tömörítem Xvidbe vagy hagyom így.Aki tudna egyszerűbb és gyorsabb megoldást a felbontási problémámra, annak örömmel fogadom a hozzászólását!
Üdv: Steve
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest