Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák

IT café témák

Aktív témák
- 

Niquis aktív tag Hű, meg sem néztem, hol lax. Ez így problémás, mert olyan méretű hűtőbordák vannak rajta, hogy nem bíznám a postára.  Még gondolkodom valami megoldáson, de majd később, mert bár hullafáradt vagyok, megyek dógozni. Ha nem jön más ajánlat, amíg visszaérek, akkor kitalálunk valamit, ellenkező esetben vedd azt nyugodtanZ. Még gondolkodom valami megoldáson, de majd később, mert bár hullafáradt vagyok, megyek dógozni. Ha nem jön más ajánlat, amíg visszaérek, akkor kitalálunk valamit, ellenkező esetben vedd azt nyugodtanZ. 
Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Üzleti előfizetők hirdetései
	- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Még gondolkodom valami megoldáson, de majd később, mert bár hullafáradt vagyok, megyek dógozni. Ha nem jön más ajánlat, amíg visszaérek, akkor kitalálunk valamit, ellenkező esetben vedd azt nyugodtanZ.
 Még gondolkodom valami megoldáson, de majd később, mert bár hullafáradt vagyok, megyek dógozni. Ha nem jön más ajánlat, amíg visszaérek, akkor kitalálunk valamit, ellenkező esetben vedd azt nyugodtanZ.