Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
dragon1993 #5044 üzenetére
Szerintem a válasz, hogy nem lehet. Max ha minden alkalommal összepárosítod, ami mondjuk nem nagy wasistdas, de azért ja. Nem kényelmes.
Valaki hozzáértőbb esetleg...? -
Sziasztok!
Van egy Edifier TWS200 fülesem és a jobb oldali része nem szól. Ha kiveszem és visszateszem a dobozába a led sem villan fel és telefon is csak a bal oldalt látja. Mi lehet a gond?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
dragon1993
őstag
Edifier X3 TWS-t sikerült valakinek két eszközzel egyszerre használni?
Barátnőm laptoppal és mobillal is szeretné használni újrapárosítás nélkül. -
patomi
őstag
válasz
Destroyer91 #5042 üzenetére
Van a jabra 75t, de nem lesz jelentős lépés. Igazából a buds az app-al és a scalable kodekkel egy eléggé komplex szolgáltatás Samu eszköz mellé amit nehéz überelni.
-
patomi
őstag
válasz
fishman985 #5039 üzenetére
Igen, támogatás és kodek... A plusz tesztek szerint, jobb telefonálásra mint az elődje.
-
patomi
őstag
válasz
fishman985 #5025 üzenetére
Samu teló mellé buds, amúgy a második. TWS200 is jó, de nyitott így zenére a többi jobb.
-
patomi
őstag
válasz
Destroyer91 #5033 üzenetére
Buds vs Buds plus vicze1 fórumtárs tollából [link]
pulutodurumo. Javítottam köszönöm
-
joci86
senior tag
Sziasztok!
Valaki használt már Lenovo LP1-est?
Alin fillérekért utánad dobják (kb 4 ezer forint), egész tűrhetően néz ki, és még a márkát is ismerem.
Egyelőre ismerkedni szeretnék a tws fülesekkel, de örülnék, ha nem valami dobozhangú borzalmat fognék ki. Nem volna rossz, ha tömegközlekedésen és utcán lehetne rajta muzsikát (rock) hallgatni, esetleg autóban headsetként telefonálásra használni.
Nem vagyok audiofil, és ha sok benne a basszus, az nálam inkább előny... :)A fórumot olvasgatva amúgy Edifier X3-at vennék nyugodt szívvel, de valamiért mozgatja a fantáziám ez a Lenovo is.
Ebben az alsóbb árkategóriában (sok basszussal) van még alternatíva?
-
Destroyer91
tag
Sziasztok!
Egy kis tanácsra lenne szükségem. Egy Budsot szeretnék váltani (SM-R170, családon belül elajándékozom), de nem igazán tudok dönteni. Az új Buds verziókról igen vegyeseket olvasok, a Livenál valószínűleg zavarna a "sound leakage" a design miatt (csendes környezetben használom főleg a fülest, iroda, itthon stb.), viszont bejön maga a koncepció. A Buds+ pedig nem tudom, mekkora minőségi ugrás lenne, vagy egyáltalán az lenne.
Összességében amit a sima Buds tud, az alapvetően elegendő. Akkuidőben jó, nincs szükségem ANC-re stb. vagy egyéb csillivilli extrára, telefonálásra nem igen használom, inkább az összeszerelés és hangminőség legyen quality, esetleg legyen csepp/vízálló)
Androidos telefonhoz használnám és főleg Youtuben/Spotin hallgatok zenét/rádiót/podcasteket/videót nézek stb. (zeneileg inkább az elektronokus vonalt preferálom, szóval a bass jöhet).
Van esetleg más alternatíva max 45-50 ezer Ft-ig, ami megfontolandó az elmondottak alapján?Előre is köszi a helpet!
-
tomp
félisten
-
tigipuf
senior tag
Spunky 6-7 -körül volt szerintem,de én pl az edifier x3-at(méret-hangzás-ár) nyugodt szívvel ajánlanám,és még itthoni beszerzéssel is bőven a megadott keret alatt van.De ha valóban olvasgattad a fórumot találkoznod kellett vele
(igen,valóban nagyon kellene már egy kis szösszenet az ajánlott típusokról összefoglalónak)
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani Sasmung S20FE telefonhoz bluetooth-os fülhallgatót? Hangzás terén nincsenek nagy igényeim, csak ne szaggasson, ne kelljen folyton tölteni és telefonálni is lehessen vele (legyen mikrofonja). Árban 8-15000 kürül gondoltam. A sima zsinórral összekötött fajtára gondolok nem az air bud fajtára.
Üdv: Fishor
-
Eraah
tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérn.A 20 ezer forint árkategóriában mit javasoltok?(Sokkal több ne legyen)
Olvasgattam a forumot a Spunky Beat-et jónak mondták, de az februári post volt.
Esetleg más tipp? Nincsenek nagy igényeim, az elsö earbuds-om lesz. Elsősorban konditeremben használnám(Ha lenne earbuds és ha lenne nyitott konditerem
), illetve tömegközlekedésen néha.
Köszi szépen!
Üdv,
Ati -
vicze
félisten
CSR az előző generációs BT SoC Qualcommtól.
Cambridge Silicon Radio = CSR, 2014-ben vásárolta fel Qualcomm.
2019-től váltotta át a BT SoC-ok elnevezését Qualcomm QCC-re, a korábbiak CSR előtaggal rendelkeznek. Sokszor ilyen sokáig tart mire teljesen integrálnak egy céget.Minden BT SoC rendelkezik DAC-kal, és egy TWS-ben se láttam még külön DAC-ot ennek elsősorban fogyasztási okai vannak. Külső BT erősítők esetében akkor van extra DAC (valóságban az erősítő a lényeg) ha magasabb minőségre törekedenk, ilyenkor nyilván legjobb BT SoC-ot rakják bele. CSR8675 a leggyakrabban haszált platform erre, aminek az utodja a QCC5100 platform lenne, de egyrészt drágább, mésrészt nem tud olyan sokkal többet, hogy megérje jelenleg. Mivel Qualcomm és az egész piac TWS-ekre koncentrál így 5100 csak 2021-ben fig elterjedni, addig marad nagyrészt QCC3000-res platform ami elsősorban TWS-ekre van. Talán év végére lesznek majd 5100-es eszközök, de a BT erősítők termék ciklusa azért elég hosszú, így lehet tovább tart majd a 5100 terjedése.
-
tomp
félisten
Mi a különbség a CSR és a QCC SoC között?
Amit megfigyeltem, hogy amelyik fülesnél van különálló DAC chip annál CSR lapka van.
A CSR a drágábbik a QCC pedig az olcsóbb SoC? -
fishman985
tag
Sziasztok!
Vásárás előtt állok.
A jelöltek:
Galaxy Earbuds Plus 99$
Anker Soundcere Liberty air 2 79$
Edifier TWS200 36$Melyik lenne a jó ha a zenehalgatás mellett telefonálásra is használnám, a mikrofonról van tapasztalat esetleg?
-
rumos XIII
aktív tag
Sziatok!
Érdemben van különbség a Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 és a Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic S között?
Melyik javára?
Köszi! -
Pehi
senior tag
Üdv Mindenkinek! Először is, Boldog Karácsonyt! Bocs hogy ilyenkor írok,de hátha tudnátok segíteni! A gyereknek van egy Xiaomi Eardbuds Basic 2 fülhallgatója, ami tegnap este még jó volt,ma azonban nem bírtuk működésre bírni. A jobb oldali tökéletesen működik, de a balnál se kép se hang. Az a kis led sem világít rajta.
A töltő az tuti jó. Amúgy 2 hete vettem. Már mindent kipróbáltunk. Esetleg valami ötlet? Köszönöm előre is!
-
tomp
félisten
Hol lehet kapni Edifier X5-öt?
Sok helyen "Xemal" felirat van a képen és bár a Xemal ugyan az mint az Edifier, azért jó lenne nem egy átbrandelt modellt venni.
Itt egy Xemal szétszedős cikk. -
karcsi421
újonc
OneOdio A70-ről valakinek van tapasztalata?
-
karcsi421
újonc
Sziasztok,
Tv-hez keresnék bluetooth fejhallgatót filmnézéshez 20.000 Ft körül.
Olyat keresnék aminek nincs alapból zúgó hangja és kényelmes több órán át. -
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Dual Drivos Blitzwolf BW-FYE7 fülhallgatót. Több tesztben említik hogy nagyon szépen elkülönülnek a hangok és elég erős a hangzás, de IOS alatt hangosabb. Ez mitől lehet? Lehet ezen változtatni?
-
Mcleod
tag
Sziasztok! Lehet ezeken a tws fülhallgatókon hangerőt állítani, vagy csak az eszközön ahonnan kapja a jelet?
-
Milan86
tag
Sziasztok
Szeretnék venni egy fülest, ami ezeknek kée , hogy megfeleljen:
1. Jó lenne ha mag alakú füles lenne, nem hallójárati.
2. Beszélgetés órákig.
3. Film órákig.
4. Árban nagyon max. 30-40. , de minél olcsóbb.
Köszi előre is a tippeket. -
flegga92
senior tag
Sziasztok! Kaptam egy Edifier x3 fülest, egy Mi Airdots-ot vált, amivel elegedett voltam, csak az állandó párosítás elfeljtés és töltés macerasága miatt cserélem.
Én jellemzően csak töltéskor teszem a tokba, viszont ennél nem jöttem rá hogy tok nélkül hogy kéne kikapcsolni. Ki lehet egyáltalán? -
Fall-N
veterán
válasz
Garfield85 #5002 üzenetére
Persze van olyan is, meg olyan ami 5 perc múlva kikapcsol, ha nem kap jelet. De az az általános, hogyha beteszed a tokba akkor kikapcsol. Mivel ezt úgy érzékeli, hogy a töltéshez köti, ha nincs töltöttsége a toknak, akkor nem kapcsolja le a fülest. Jártam régebben én is úgy, hogy bár nem volt használatban, de nem is kapcsolt le és csatlakozva maradt a telefonhoz. Ekkor már rögtön tudtam, hogy tölteni kell a tokot.
-
tomp
félisten
válasz
Garfield85 #5002 üzenetére
OnePlus fülesénél ha mind2-t kiveszem a fülemből, máris bontja a bt kapcsolatot.
Ha nem OnePlus telefonra kapcsolódik akkor a tokba visszarakva kapcsol ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Ózongenerátor a háztartásban
- Gitáros topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Autós topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest