- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
patomi
őstag
Lehet, hogy túl szigorú vagyok. Mások az x3-at is megfelelőnek tartják, én nem. A 65t sem volt az igazi. Mindnél távolabbi a hang a másik végén, még az NB2 is ilyen volt pedig ott jól működött a zajszűrés.(tudom kínai vacak) Így meg ilyen felhasználásra nem fogok fülest ajánlani. (A keret meg 5-15k között. Csalódás lett volna a végeredmény)
Kíváncsi leszek a sárga bogyók mire lesznek képesek, ha egyszer megkapom végre. -
patomi
őstag
65T-m volt. Jó füles de de értelmes konferencia híváshoz, ahol mindent is kéne hallani plusz az sem hátrány ha nem a szóba másik végéről hallanak, arra nem ezek valók. Hétköznapi használatra biztos kiváló a 75T meg a többi is.
Ne felejtsük már el, hogy 15 centire van a mikrofon a szájtól. -
Gerasz
aktív tag
Sziasztok!
BlitzWolf AIRAUX AA-UM4X-ről mi a véleményetek? Most 7300 Ft EU raktárból. Esetleg más hasonló kategóriában, rövid szállítással? Köszönöm szépen
-
patomi
őstag
Igen a gari sokaknak számít, bárhonnan is szerzik be, van kinek reklamálni. Igaz alin is lehet reklamálni, csak macera.
Közben megjött a Mifo O7
Kistesó mellett (jobbra)
Kicsit szebben szól mint az o5, ha lehet még tisztább(mint a hegyi patak), kevésbé meleg. Sokkal közelebb a kiegyenlítetthez. Picit biztos fog még változni, hogy merre nem tudom. A tok sokkal kisebb, közelebb áll az x3-tokhoz, mint a nagytesóhoz.Vele együtt megérkezett Misodiko TWS-Joy tipp készlet, amit fel is pattintottam mind a kettőre. Az első illeszték, ami erre a sekélyebb töltőtokra van kialakítva (pontosabban Jabra fülesekre) . Illetve szépen vissza is lehet tenni a tokba a füleseket vele.
-
Fall-N
veterán
-
Tin
veterán
Na ja, de mondjuk én ezen is meglepődtem, hogy mennyire jó. Oké, a rendes ára sem 80 euró, de ennyiért baromi jól szól. Többért meg úgyse vettem volna ilyesmit. Az ANC meg nemhogy nem kell, kicsit még túl is szigetel ez. A külső hang áteresztő meg azért nem az igazi, na.
-
Csápájev
őstag
Nya,mivel örülnék,ha USB-C lenne (mivel már mindenem az), ezen agyalok.
Ez elvileg csak az USB C ben különbözik.
A kérdésem,hogy ez szerinted eredeti? Ezt honnan lehet tudni? -
-
ToBeY
nagyúr
Az edifier hogyan jelzi ha merül és töltőre kéne dugni?
-
NYPD
aktív tag
Sziasztok. 10-12 000 Ft-körül keresnék lehetőség szerint fekete színben is elérhető fülest. Léptetés funkció nem fontos, zenehallgatársa kellene telefonról.
Milyet ajánlanátok?
TWS F9-et nézegetem épp, erről esetleg mi a vélemény?
Köszi előre is!
-
r0b1
tag
Sziasztok!
Nemrég jött meg az Edifier Tws200 fülesem és arra lettem figyelmes, hogy van egy kis alapzaja. Itt a fórumon keresgélve mások azt írták, hogy nekik egyátalán nincs. Még másik telefonnal nem próbáltam ki, hogy nem e az a ludas. Esetleg lenne valami beállítási lehetőség, amit nem kapcsoltam be és ezért lenne ez a jelenség?
-
Fall-N
veterán
-
-
xabolcs
őstag
válasz
klacaca #3582 üzenetére
Szia!
A FiiO LC-BT2 hangzasarol inkabb nem irok, mert egyelore csak baratkozok az IEM-ekkel.
De ha kivancsi vagy:
BLON BL-05-tel hajtom most de erkezik melle egy Jade Audio EA3 is. Amikor eloszor osszedugtam, akkor egy pillanatra ugy szolt, mintha HFP/HSP modban lenne A2DP helyett.A fulem nem teljesen kompatibilis Blon illesztekjevel, igy a hangzas meg nem tokeletes.
Azert vettem ezt, mert utcai telefonalasra es zenehallgatasra szerettem volna egy cserelheto fulhallgatos megoldast, es ennek tunt a legjobbnak a mikrofonja.
Futottak meg: TRN-nek (meg az egyeb kinai gyartok) a mindenfele ilyen megoldasa, koztuk a BT20s Pro-val.Ami nagyon tetszik az LC-BT2-ben:
- cserelheto fulhallgatok
- ful feletti kabelvezetes
- HFP/HSP kompatibilitas Linux alatt (Ubuntu 18.04: BlueZ 5.48, PulseAudio 11.1)
- kabeles fulhallgatok: fulembol kiesve se jutnak messzireA mikrofonnak egyelore csak egyszer volt alkalma bizonyitania: utcan, a mikrofon nyakmelegito alatt, a szam maszk alatt, de megis rendben hallott a hivo fel. A mostani hideg, virusos idoszakra tekintettel ez engem teljesen meggyozott.
A Linuxos kompatibilitast azert emelem ki, mert az eddigi TWS-eim, mig Windows 10-zel (es persze telefonnal) minden problema nelkul mukodnek feljbeszelo modban, addig a Linux-om annyit mond csak, hogy "Refused to switch profile to headset_head_unit: Not connected".
Muszaj megemlitenem a temaban, hogy a jelenleg legfrisebb, FW1.4 verzio bizony megTWS-edett, igy vissza kellett allnom az FW1.3 verziora. Ellenben nagyon tetszik az aktiv FW fejlesztes FiiO reszerol.Mukodesi idorol nem tudok nyilatkozni, mert naponta csak par fel orat hasznalom, tomegkozlekedesre, utcan. Azt meg rohogve kibirja.
Ami hatrany (a TWS-eimhez kepest):
- nagy tok
- visszateve a tokjaba nem toltodik automatikusan
- a Type-C nyilas szukossege miatt kenytelen vagyok a sajat tolto kabelet hasznalni
- szemely szerint jobban orulnek, ha a hangeroszabalyzo a gazda eszkoz hangerejet allitana es nem a sajat belsojet (de legalabb van hangeroszabalyzas)
Szivesen irok meg, ha van kerdesed!
-
vicze
félisten
válasz
AirBundy1 #4753 üzenetére
Igen ez gen1-gyel(legtöbb korai TWS-sel így van) ha nem is általános de ismert probléma. Pl. egy gen3 már nem csinálná, de nem hinném hogy megéri az árát akár egy Airpids pro mellet.
Amit az illeszkedésre mondasz az inkább füles kialakítás függő és előre nagyon nehéz megmondani, mert csak a füled és a füles illeszkedésétől függ, a szivacs ezen nem sokat segít. Ha kényelmetlen szilikonnal akkor az lesz szivaccsal is csak kevésbé tud elmozdulni.
Androidra van több app is, ami kiváltja az Apple kontrollokat és nagyon közeli funkcionálisást ad.
-
AirBundy1
tag
Igen, első generációs. Gyakran eltűnt a hang az egyik fülesből, mintha lemerült volna, pedig elvben fel volt töltve. Időnként a kapcsolódással is gond volt. Ilyenkor segített, ha elfelejtettem és újra párosítottam. Most ennél megbízhatóbbat szeretnék.
A nyomásra, fájdalom érzetre gondolok. Azt szeretném, hogy hosszú idő után se kelljen babrálnom a kellemetlen érzés miatt. A bepállás kevésbé zavaró számomra. Jónak tartod erre a complyt?
Az airpods pro jóban lenne a galaxy s20-szal is szerinted?
Köszönöm. -
vicze
félisten
válasz
AirBundy1 #4751 üzenetére
Elsősorban mi volt a probléma az E8-cal? Első generációs volt?
Ennyiből elég egyértelműen Airpods Pro. Mivel van benne ANC igy nem kell hangos legyen, ami jóval egészségesebb.
Szilikonra a füledben, vagy a bepálásra vagy érzékeny? Mivel szivagy még jobban szigetel így a mésodikon ront inkább.
-
AirBundy1
tag
Sziasztok,
Hosszas utánaolvasás és pár érdekes modell kipróbálása után is még vacilálok. Játszunk el a gondolattal, hogy az ár nem számít, csak az, hogy megfeleljen az igényeimnek:
1. Probléma nélkül működjön mindkét telómmal (Samsung Galaxy S20 és iPhone Xr). Ezt korábban egy B&O Beoplay e8 nem tudta megugrani.
2. Akár több órán át kényelmes legyen, erre érzékeny vagyok. Bármelyik is lesz a befutó, szinte biztosan veszek hozzá való comply fülillesztéket.
3. Elég hangos legyen podcast hallgatás közben is, mert gyakran hangos környezetben használom (pl fűnyírás, kerékpározás).Látszólag messze van egymástól a 2 jelölt, de az igényeim alapján annyira talán mégsem:
Sabbat e12 Ultra
Apple Airpods ProMit javasoltok? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest