Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen videókártyát?
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heller2
aktív tag
Megtörtént a birtokbavétel. Pontosabban ajándékba vittem, de részese voltam a kicsomagolásnak, az első teszteknek. Doboz szép fekete. kellően nagy, cucc benne szépen becsomagolva. Akkumulátorok külön csomagolva, feltöltetlenül. Talán 500mAh AAA akkumulátorok, emlékeim szerint.
A füles párnája leszedhető,mosható, puha szivacsos. Inkább kerek, mint ovális, ez pl. nem tetszett benne.
Az akkukat oldalanként kellet betenni és a leírás szerint, 24 órát tölteni.
Furcsa volt, hogy bedugtuk az adaptert, jack a tv-be és semmi. Ezt úgy értem, hogy a visszajelző ledek nem világítottak. Már kezdtem idegeskedni, hogy nem működik és vihetem vissza, tiszta szégyen.
Aztán véletlenül jöttem rá a gondolkodására. A fülest nem egyszerű bedokkolni, oda kell figyelni, hogy a pici csatlakozó illeszkedjen, ekkor világít a piros "charge" led. Papírja szerint mindig fog világítani, ha dokkolva van a füles. A töltést kezeli, nem nyírja ki az akkukat, de a visszajelzőt nem lövi ki. A "power on" led akkor világít, ha lekerül a töltőről és kész a sugárzásra. A fülesen van "power on" gomb, ez zölden világító lámpácskával párosul. A másik oldalon "auto scan" gomb van, piros fénnyel. Ezek mindig világítanak.
Ja, a dokkolón, jeladón állítható a frekvencia. 3 lehetőség van, ha esetleg valamivel ütközne.
Fülesen jó ez a dupla pánt. Erősen kapaszkodik, nem mozdul el ha letekintek a cipőfűzőmre. Furcsa volt, hogy bedugva, hallgatva szólt a füles is és maga a tv is. Gondolok itt arra, hogy bekapcsolva le kéne venni a tv hangszórókat. De lehet, hogy csak nekem furcsa ez és ezek így működnek. Hangerő nem változik ha a tv-n, UPC box-on állítom a hangot. A fülesen van hangerő állító, de nekem elég halknak tűnt. Érdekes módon a hangerő változott csatornaváltáskor. Szóval pl. az M1 hangosabb volt mint az RTL. Hang tiszta, érthető volt.
A fülest rendes elemekkel próbáltam, mert a gyári akkuk valóban csutkára le vannak merítve és hiába vártam 1-2 órát, hogy töltődjön, nem tudta működésre bírni a kicsi töltöttségi szint. Megkértem öcsémet (ő kapta), hogy ha feltöltődött a saját akksi és csöndesebb is lett a ház, hogy nézze meg a hangszíneket film, játék közben is. Erről még nem kaptam visszajelzést. -
Heller2
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Gumi és felni topik
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motoros topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest