Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • qltsar

    addikt

    válasz gg72 #6945 üzenetére

    Hát ez elég szomorú... Ezek szerint a bluetooth fülesek alkalmatlanok minőségi zenehallgatásra és meetingekre, ha aktiválva van a mikrofon. Ez így eléggé kisarkított. Abszolút alkalmasak zenehallgatásra, átlag felhasználónak bőven elég az AAC által nyújtott 256 (valaki szerint 264 vagy 320) kbps-es átvitel, és nem fogja érdekelni, hogy rosszabb minőségben hallja a partnert a túloldalt, ha meetingen van, meg lehet szokni, de részemről, ha van alternatív megoldás akkor használom.

    PC-nél meg marad ez a ki- bekapcsolósdi, vagy maradok a kábeles megoldásnál. - Nem! A rendszer automatikusan vált Windows és Android és iOS esetében a Headphone és Headset módok között, többivel sajnos nincs tapasztalatom. Illete, ha nem "kibekapcsolósdizol" akkor egyszer beállítod az adott programban, és onnéttól meg fogja jegyezni az audiobeállítási preferenciáidat..

    Ráadásul Android biztosan, Windows / Linux pedig támogatja a külső eszközökön keresztüli LDAC codec-et, amivel 990kbps átvitel, amivel már HD tartalmakat tudsz fogyasztani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák