Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rTECH
csendes tag
Igen, azt láttam hogy ez két külön füles, de végül a BT-os mellett döntöttem, mert attól tartottam, hogy a 2.4 GHz-esen túl nagy lesz a zavarás. Sajnos abba nem gondoltam bele, hogy lehet ennyi latency rajta.
A Fusion Wireless és a 700 között van hangminőségben különbség? Illetve, a Wireless-nél nem zavar be a wöbbi wifi eszköz? -
csendes
addikt
Itt valami félreértés van. Az Asus ROG STRIX Fusion Wireless [link] és a az ASUS ROG STRIX Fusion 700 [link] két teljesen különböző fejhallgató. Az előbbi jó vezetéknélküli játékhoz, a Fusion 700 kizárólag vezetékesen jó játékhoz. Vezeték nélkül a Fusion 700 csak BT-t támogat SBC és aptX codec-kel és ezért nem jó játékhoz a késés miatt, illetve a kétirányú hangátvitel gyenge minősége miatt.
-
rTECH
csendes tag
Üdv!
Ismét tanácsért fordulnék hozzátok.
Vettem egy [ASUS rog strix fusion 700] fülest, mert sokan dicsérték a hangját és, hogy nincs rajta BT lag.
Ehhez képest egyáltalán nem vagyok megelégedve a hangjával, pláne nem 70k-ért. Bass az kb annyira van rajta, mint az 5000 Ft-os vezetékes Sony fülesemen (de az is csak BT-ról virtuál 7.1-el), érdekes módon USB kábelről BT-t kinyomva még rosszabb a hang. De ezek mellett még kb el tudnék menni, viszont olyan érezhető lag-ot tapasztalok, hogy még filmek közben is késik a lip sync, nem hogy játékoknál. Nem tudom, mennyire jó ez a [BT tweaker] szoftver, de ez folyamatos használat mellett egy idő után kiírja a tapasztalt kését ha van és 220 ms időt mért, ami eléggé elmarad a más aptx code-et támogató fülesekhez képest ( [rtings.com] alapján legalábbis ).
Először codec-re gyanakodtam, de a droidos telóm jelzi a codec-et rákapcsolódáskor és ugyan azt a számot ugyan abból a file-ból meghallhatva ugyan olyan eredményt produkált (és az előbbi szoftver szerint is aptx-et használtam), szóval gondolom nem ez a gond.
Nincs valami erős gépem (asus vivobook laptopom van), de még mielőtt visszaküldeném, gondoltam, inkább megkérdem, hogy mi lehet még gond? Én nem gondolnám, hogy drága rig kell minőségi youtube meg netflix hangminőséghez, de érdekelnének a Ti tapasztalataitok. -
Aksomatic
senior tag
Anker Soundcore Life Q30-al van valakinek tapasztalata?
-
csendes
addikt
válasz
xerobyte #5395 üzenetére
Sima BT USB dongle, tehát ez semmilyen codec-et nem tud, azt az operációs rendszernek kell kezelnie: [link] Ezzel Windows 10-zel csak SBC és aptX codec támogatás lesz. Viszont Linux operációs rendszerre elég egy programcsomagot telepíteni az LDAC támogatáshoz: [link]
Sajnos olyan elérhető árú transzmittert találtam csak ami ugyan tud USB inputot kezelni és van LDAC codec is, de USB bemenetről az pont nem elérhető The LDAC format is only supported to transmit through optical/coaxial input, but not USB input: [link] [link]. -
csendes
addikt
válasz
xerobyte #5393 üzenetére
Jól sejted, de azért nem ennyire rossz a helyzet
Egyrészt az SBC elvileg jó hangminőséget tud [link], akár 345 kbit/s vagy több bitrátával. Nem véletlen, hogy az olcsóbb JBL-ek csak SBC-t támogatnak.
Másrészt nincs szükség DAC vagy ADC átalakítóra, mert a BT transzmitterek között ma már van olyan, ami többek között USB csatlakozón keresztül számítógépre köthető (és támogatja az LDAC codec-et) és támogatja a Windows-t is, így teljesen digitális lehet minden a fejhallgatóig, és nem is kerül 30 ezer Ft-ba. -
xerobyte
aktív tag
Sziasztok!
Van egy sony wh-1000xm4, ami fantasztikus módon már nem támogatja az aptx-et, csak a sony csudijó saját LDAC-ját. Megtörtént velem a baleset, hogy most ideig óráig egy windowsos gépről kellene használnom a fejest meetingre és zenére.
Namost, a gépben nincs semmilyen bluetooth, szóval hunyorítva szétnéztem a neten és első blikkre az jött vissza, hogy a windows10 + LDAC olcsón és egyszerűen még mindig egy megugorhatatlan feladat így 2021-ben.
Amit találtam azok pl. a FiiO 30 ezres eszközei pl. btr3k, bta30. Na, ennyit most nem ér meg nekem a buli!
Jól sejtem, hogy marad valami egyszerű 5000 forintos USB BT 5.0 dongle, SBC codec, aztán csókolom? Van bármi értelmes lehetőség? 30 eur még jöhet, de nem akarok fölöslegesen külső dac-okat venni 100 eurókért -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Szeretném megkérdezni, hátha van tapasztalatotok, nagyjából max 30ezer forintos kategóriáig milyen fülhallgatót ajánlanátok, aminek nagy a ható távja.
Vettem JBL in-ear fülest, max 5-10m, a régi Sony MDR-XB70BT simán 25-30m-t elvisz.
Most rendes fejhallgatót keresek, amiben van szép nagy antenna és legalább hozza a Sony távolságát.Köszönöm szépen !
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Melyik fejhallgatot valasszam?
Jabra Evolve 75 MS
Jabra Evolve2 65 MSSzamitogepen hasznalnam, (meg androidos mobiltelefonon,) elsosorban ip telefonalni, hogy mast ne (vagy legalabbis kevesbe) zavarjak az irodaban.
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Édesapámnak keresek olyan wireless fejhallgatót, amit TV nézéshez tud használni. Egy kis írás az elképzelésről:
-tartós, ne a törékeny kategória legyen(előny, ha fémből van a pánt)
-nem hátrány, ha circumaural, zárt kialakítású
-márkás legyen, pl Sony, JBL, Sennheiser
-lehet optikai és RCA csatlakozós is.
Nem kell túl nagy hatótáv.Rászánt összeg: max 30k
-
pkaresz
őstag
válasz
pulutodurumo #5387 üzenetére
Igen, próbáltam, de nem dobott ki semmit!
Köszönöm szépen!Üdv: Karesz
-
pulutodurumo
őstag
válasz
pkaresz #5386 üzenetére
A googlet próbáltad? Ott találtam. De méret alapján is biztos akad pár.
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
A varrásnál elngedett a Sony mdr-xz770bn füllhallgató párnája.
Kerestem, de nem nagyon találtam sehol.
Gondolom megvarni nem lehet, merre keressek?
Köszönöm előre is!
Mive ovális, méretet sem nagyon lehet levenni!
Levenni meg nem merem, mert akkor kampeca teljesen.
Üdv: Karesz -
YoSzabee
tag
Sziasztok!
[JBL T600]-as fejhallgatóm jobb oldala használat közben véletlenszerű időközönként irtózatos sípolásba kezd. A tartalom hallható, de közben egy magas frekvenciás sípolás is kényezteti a fülem olyan hangerővel, hogy konkrétan megijeszt mikor megjelenik. Néhány másodpercig tart aztán lassan eltűnik. Elővéve a papírjait láttam, hogy a jótállás 04.03-ig szólt (hát persze). Érdemes így szervizzel megnézetni, vagy felejtős? Segítséget köszönöm! -
Champipi
aktív tag
Keresnék Nagymutternak valami optikai bemenetes vezeték nélküli fülest, mint ez az Avantree HT4189 (de ez nem kapható itthon):
Optikai kimenet van az LG TV hátulján.
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Van valami ajánlott darab 40e ft alatt? Mi most a best buy? -
tonyrulez
őstag
válasz
csendes #5379 üzenetére
Akkor a BT opció ki is esett. Igen, videolejátszóban tudom állítani a hang eltolását, de szoktam Youtube-on is videókat nézni, ott pedig nem lehet állítani. Az meg elég macera hogy videolejátszóban állítgassam ezt (mert hangfalon keresztül is hallgatom azért, akkor pedig le kell nullázni), illetve Youtube videót is külső lejátszóban megnyitni hogy szinkronizálni lehessen.
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
PC-hez keresek fül körüli, zárt fejhallgatót főleg zene+film és egy kis játékhoz 20-30ezer körül (ha létezik ennyiért). Bluetooth nincs a gépben de tudok venni párezres modult, nem ezen múlik. Az egyetlen ami aggaszt az a hang késése, főleg játék miatt. Nem tudom ez manapság mennyire megoldott.
-
csendes
addikt
válasz
vaakuum #5376 üzenetére
Transzmitter: Van ami csak elektromos kábelről megy, illetve van akkus is, ami hasznos, mert így hordozható. Az USB 2.0-val tápként az a baj, hogy nem tud megfelelő teljesítményt leadni, kicsi a hatótáv.
Gamer füles: Ezek nem szabvány BT-t használnak, hanem saját WiFi alapú adatátviteli protokollt, amiről dokumentáció kevés van, de mérések azért elérhetők. Nemcsak a késleltetés kisebb, mint a BT-nél, hanem full duplex módban (kétirányú audió esetén) sokkal nagyobb az adatátviteli sebesség, vagyis jobb a hangminőség. Illetve ahogy korábban is olvasható támogathatnak audió formátumokat is. Néhány esetben kombinálva vannak szabvány BT audióval is. -
vaakuum
addikt
válasz
csendes #5375 üzenetére
Én is most igyekszem ismerkedni a témával, hasznos volt!Viszont kérdés: az optikai bemenetes transzmitterek honnan kapnak energiát? Amiket a böngésző feldobált, egyiknek sincs tápkábele. Elemesek? Mert az usb-s nyilván tudja kapni a tápot usb-n, de optikán hogy van megoldva?
És ha már így rákérdeztem, pc-s gamer füleseknél a késleltetés alacsony értékét mivel tudják biztosítani? mert semelyik gamer füles elemző videóban erről nem találtam infót, igazából jellemzően nem is foglalkoznak a késleltetés kérdéskörével.
-
csendes
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #5374 üzenetére
Annyiból különbözik, hogy az USB-s transzmitter okostévével nem fog menni, az optikai bemenetes pedig igen. A másik pedig, hogy 2.4 GHz frekvencián az elektromágneses hullámhossz 125 mm, vegyis egy normál transzmitteren levő antenna nyilván nagyobb hatótávot jelent, és egy USB 2.0 port - mint táp - kisebb teljesítményt is tud leadni, azt a 30 métert érdemes fenntartással kezelni az USB-s transzmitternél.Nem említik a dual linket sem az USB-s kis transzmitternél. Az aptX LL ebben a formában már elavult szabvány, az új generációs BT eszközök már csak az aptX Adaptive codec-et fogják támogatni. Nem biztos, hogy érdemes ilyet PC-hez beszerezni, mivel Windows-zal és Linux-szal megoldott az aptX támogatás, játékhoz meg azért gamer wireless ajánlott. Tehát elég egy olcsó BT adapter és az aptX-támogatást az operációs rendszer biztosítja.
Van transzmitter és transzmitter közötti különbség, hatótávban és a pattogó zajt tekintve is, és az elérhető bemeneteknél, az elérhető codec-eknél, ezek megfeleő implementációjánál, illetve a dual link támogatásnál.
A hangkártya digitális optikai kimenete és az USB is digitális kimenet, vannak olyan transzmitterek, amiken mindkettőnek megfelelő bemenet van, gyakorlatilag mindegy, de nyilván PC-ről egyszerűbb az USB, okostévéről pedig az USB bemenet nem fog működni. -
A_ScHuLcZ
addikt
Nem találtam rá külön topicot, ezért itt érdeklődnék elsősorban azoktól, akik használnak (vagy ismerik) bluetooth transmittert vezeték nélküli fejhallgatóhoz.
Ezt nagyon leegyszerűsítve úgy kell elképzelni, hogy egy BT adó-vevőt a hangkártya analóg/optikai kimenetére kötjük, és erre csatlakoztatjuk BT kapcsolaton keresztül a fejhallgatót?
Mennyiben különbözik ettől egy USB-s (pl ez) BT transmitter, melyiket érdemes választani?Ha ez az elv, amit fentebb leírtam, akkor elméletben lehet hangminőségbeli különbség transmitter és transmitter között, ha mindkettő ugyanazokat az átviteli szabványokat támogatja? Ha van egy normális hangkártyám (Musiland Monitor 04 MX), akkor jobban járok az analóg/digitális bemenettel rendelkező transmitterrel, mint egy USB-s verzióval?
Köszönöm a segítséget!
-
macy
addikt
-
LénaLeila
újonc
Üdv mindenkinek! S.o.S. Olyan agybadugós vezetéknélküli fülest keresek, amivel tudok nézni filmet úgy, hogy nem késik a hang. Igazából nekem egy olcsóbb katekóriájú teljesen megfelel, csak ne késsen a hang, mert az idegesítő. Ja és mobilhiz kellene. 😁 Van itthon egy aliról rendelt 1000ft-os, aminek szerintem teljesen jó a hangzása, (mondjuk elég bot füleim vannak) csak az az egy bajom van vele, hogy késik a hang. Köszönöm szépen a segítséget.
-
kapy
csendes tag
válasz
utgyuru #5368 üzenetére
Ha eléggé a zsebedbe nyúlsz, akkor tudsz venni olyanokat, amik a gépre 2.4ghz-sen csatlakoznak, közben pedig bluetooth-al is rá csatlakozhatsz és akár egyszerre fogadhatsz telefonhívást, meg hallgathatod ami a gépen megy. Az ilyen fülesek viszont sajnos 50k fölött kezdődnek.
-
Sziasztok,
Gyerek méretű BT-s fejhallgatót keresek, 10 éves gyerekmeknek kellene, a normál méretűek nem szorítanak jól, ezért leesik gyakran
Fejpánttal megoldotta
de hát nem az igazi ...
Sajna nem találtam erre utaló specifikációt ... merre induljak?Köszönöm!
Z -
utgyuru
aktív tag
Vásárlásban szeretnék tanácsot kérni, valszeg fura a kérdés.
Otthonról dolgozok, és valami olyan fejhallgatót vennék, amivel tudok napközben telefonálni (sokat), de azon kívül zenehallgatásra is jó.Fontos lenne a telefonálás, bár ez szerintem nem elsősorban csak a fejhallgatón múlik tapasztalatok alapján. Korábban BTon keresztül csatlakoztattam iPhonehoz, majd úgy használtam MS Teams-t, és egyetlen fejhallgató se működött, mindig panaszkodtak rá. Próbáltam kb 4-et ...
Munkahelyet váltottam (nem emiatt), most Zoom-ot használok, a 6000 Ft-os Hama fejhallgatómra eddig itt nem volt panasz.
Itt főleg tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Ha csak a munka részét nézem, a Hama hibátlan is lenne, de azért a párnák minőségén érződik hogy egy low end darab, és elég hamar kellemetlen a fülemen már.
A másik dolog kényelem szempontjából a súlya lenne, vettem egy Presonus HD10BT-t, ami nagyon jó volt, és nagyon masszív, ami elsőre tetszett, viszont hosszabb használatnál már nyomta a fejemet.
Utazni nem fogok vele, az nem szempont, csak itthon használnám.Korábbról van Audio Technica M50x-em, ami órákig a fejemen lehet és semmi kényelmetlenséget nem érzek, illetve egy Beyerdynamic DT770-em, viszont ezekkel nem az igazi a telefonálás.
Kézenfekvő lenne egy M50x-ből a BT változat, de akár mást is kipróbálnék, ill. lásd lejjebb a hülyeségeimet.Szóval valami olyasmi tippeket kérnék, hogy mi lehet ami
- olcsó/közepesen drága, de azért kényelmes(ebb mint a 6000res Hama)
- esetleg drágább de tényleg jó és érdemes megvenni -> itt gondolom a Sony wh-1000xm4 az etalonCsak a márkanév (pl mint Harmann Kardon > JBL) miatt nem vennék drágábbat, főleg hogy van már alapvetően fejhallgatóm, de ha valami olyan van amiért tényleg érdemes többet kifizetni, akkor elgondolkodnék rajta (pl most találtam egy ilyet amiről nagyon jó reviewek vannak https://www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/kef/space-one-wireless-p413947301/ )
Szóval így tág amit kérdezek, de tényleg nem tudom mit kellene, ha ilyen sávokat tud ajánlani valaki, nekem az is tök jó lenne, mint pl 20K-ért az "A" modell erre a felhasználásra tud annyit mint 40K-ért a "B" modell. Illetve, mivel nem követem az árakat, ha van most valahol olyan akció ami tényleg leárazás és nem csak vakítás, jöhet az is. (https://www.fejhallgatoplaza.hu/grado-gw100-bluetooth-fejhallgato-fekete-8096 itt pl az 50% jól néz ki)
Köszi!
-
csendes
addikt
A mikrofont és a késleltetést tekintve jobbak is a gamer fejhallgatók, mint a BT. Nyilván ezeket elsősorban játékhoz tervezték. Van néhány olyan is, ami tudja a BT-t is.
Néhány vezetéknélküli gamer fejhallgató tud 7.1-t és BT is, pl. [EPOS-Sennheiser GSP 670] . A 7.1 csak Windows-sal és a saját USB adóval megy kis késleltetésű "gamer" módban. A BT sajnos csak SBC codec-et tud.
Az analóg rádiófrekvenciás hallgatók hosszú hatótávolságúak, de érzékenyek a zavarásra, lehet egy kis alapzaj, inkább tévézéshez valók, gyakorlatilag ezek a BT terjedésével el fognak tűnni.
Az RFID más, az egy rádiófrekvenciás azonosító rendszer. -
rTECH
csendes tag
Illetve, írtátok hogy wifi-n keresztül vannak speciális fülesek, amik tudják. Ezek hangminősége felveszi a versenyt a BT/RFID fülesekkel?
-
rTECH
csendes tag
Már ezzel is jóval többet tudok ezer köszi (bár gondolom ezek a speciben valahol benne voltak, csak elkerülte a figyelmem). Szóval akkor az 5.1-ről vezeték nélkül le is mondhatok?
-
csendes
addikt
Sem a szabvány Bluetooth, sem az analóg RF nem támogatja az 5.1/7.-t, csak a sztereót. Vannak speciális fejhallgatók, amik tudnak ilyesmit, például a Sony WH-L600 (ami főleg filmnézéshez ajánlott), illetve az ASUS ROG (gamer), amik WiFi-t használnak, nem BT-t. A Sennheiser RS pedig szintén speciális 2.4-2.48 GHz-en digitális átvitelt használ, viszont mikrofon nincs, surround van a sztereóhoz. A 165-nek analóg az audió bemenete, így a hangminőség is gyengébb. A 175-nek van optikai bemenete is, és nagyobb a hatótáv.
Ezek közül egyik sem jó mobilhoz vagy tablethez. Aktív zajszűrés egyiknél sincs, mivel nem mobil eszközökhöz tervezték ezeket. -
macy
addikt
A Sennheisert szerintem ki is húzhatod, köze nincs az 5,1-hez, 1-2 óra után már idegesítően kényelmetlen, ugyanis a fejpánt közepén nincs szivacs, ott vannak az érintkezők a dokkolós töltéshez. Mosogató szivacsból vágtam ki egy darabot és azt tettem oda, mert pár nap használat után már 5 percenként igazgattam, annyira fájt tőle a fejem.
-
rTECH
csendes tag
Üdv!
PC-hez (illetve jövőben PS5-höz) keresnék bluetooth/RF circumaural fülest az 50-100k kategóriában. Sorozat, gaming és youtube/spotify lenne a fő felhasználása.
Preferenciák:
- min 5.1, de ha 7.1 az csak igazi
- ha van aktív zajszűrés, akk csak hardveresen kikapcsolható
- előny, ha van hozzá dokkoló
- előny ha van hozzá állítható/levehető mikrofon
Ezeket néztem eddig:
- ASUS ROG STRIX Fusion: [link]
- SENNHEISER RS 165: [link]
- Sony WH-L600: [link]
- Sennheiser RS 175-U: [link]
de nem sose volt 15k+ árú fülesem, szóval szívesen várok tanácsokat is.
Előre is köszi a válaszokat! -
lacuska74
tag
Sziasztok!
Futáshoz keresnék fejhallgatót és rátaláltam ezekre a csontrezgéses fejhallgatókra.
Nagyon tetszenek, van valaki aki ilyet használ?
Esetleg valami típust ha ajánlaná valaki.
Kinából se gond, megvárom :) -
csendes
addikt
válasz
csjoco74 #5359 üzenetére
BT transmitter: A Taotronics TT-BA014-gyel volt némi pattogó zaj, a Sennheiser BT T100-zal elégedett volt, bár eltartott egy ideig, amíg sikerült mindkét fejhallgatót párosítani.
RF fejhallgató: Itt analóg és egyirányú az átvitel, nagyobb a hatótáv, de érzékenyebb a zavarásra. A hangminőség gyengébb. Ha nincs analóg audió kimenet a tévén, akkor macerás lehet a csatlakoztatás. Az RF fejhallgatókat mobil eszközökhöz nem lehet használni. Most hatalmas akcióban a legolcsóbb Sony-nak 13 ezer Ft darabja, ha kettőt akarsz, akkor a duplája: [link] -
Crvsh3R
senior tag
válasz
pulutodurumo #5357 üzenetére
Igen, ezen már túl vagyok. Arra gondolok, hogy esetleg a 2m kábel kábel lehet a lúdas.
-
pulutodurumo
őstag
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Akinek Sennheiser HD 350BT fülese van azt kérdezném, hogy mennyi ideig szokott egy teljes töltés tartani? Ma jött meg a füles, első töltése, de már 3-4 órája tölt és még mindig nem töltődött fel. (Xiaomi Mi Power Strip + Blitzwolf 2m kábel kombóval)
Lehet inkább egy QC 4.0-ás töltővel + egy 1m-es Blitzwolf kábellel kellett volna próbálkoznom vagy ez csak az első töltés miatt van? -
csendes
addikt
válasz
csjoco74 #5352 üzenetére
Ha jól tudom csak egy BT-s eszközt tud kezelni, ha ez így van hogyan lehet 2 eszközt csatlakoztatni?
Kell hozzá venni egy dual link BT transmittert, amit rá lehet kötni a TV digitális audió kimenetére
Az RF fejhallgatók esetén lehet két fülest használni egy adóval?
Ha ugyanaz a típus és analóg rádiófrekvenciás, akkor biztosan. Pl. Sony MDR-RF855RKKinézett modell Sony WH-L600, erről valakinek tapasztalat?
Jó drága, mozizáshoz kiváló, Surround Dolby Audio, DTS, stb. Mivel nem szabványos digitális vezetéknélküli hangátviteli technológiát használ WiFi-n, ezért csak TV-hez való. Ebből csak egyet lehet használni. -
csjoco74
csendes tag
Sziasztok!
Pár kérdést segítsetek tisztázni.
Sony xh95 tv hez szeretnék vezeték nélküli fejhallgatót.
Ha jól tudom csak egy BT-s eszközt tud kezelni, ha ez így van hogyan lehet 2 eszközt csatlakoztatni?Az RF fejhallgatók esetén lehet két fülest használni egy adóval?
Kinézett modell Sony WH-L600, erről valakinek tapasztalat?Köszönöm a válaszokat!
-
válasz
pulutodurumo #5350 üzenetére
Az más. Az ötlet hasonló, de akkor is más
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest