- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Sokáig nézegettem egy kényelmes és jó minőségű vezeték nélküli fejhallgató után. Októberben meg is vásároltam egy Sennheiser RS 175-öst, ami a mai nap tönkrement.
2017.10.09.-én vásároltam az Extreme Digital-ban a Sennheiser RS 175-ös vezeték nélküli fejhallgatót. Az eszközt azóta napi szinten használom pár órát, és éjszaka mindig a dokkoló egységen volt töltés céljából. A felhelyezéskor piros led reggelre mindig zöldre változott, azonban 3 napja pirosan világított reggel is. Kb 10 perc használat után az eszköz kikapcsolt, mondván, hogy lemerült az akkumulátor. Az akkumulátort kicseréltem egy vadonat új Sanyo Eneloop AAA akkumulátorra, amivel hasonló hibát produkált. Itt egy egész éjszakás töltés után reggel folyamatosan villogott pirosan a töltő led. Mindkét "hibás" akkumulátorra multiméterrel rámérve 1.45V-os feszültséget mérek, ami ismereteim szerint egyáltalán nem hibás. Az akkumulátorokat egy Voltcraft IPC-1L processzor vezérelt töltőben is teszteltem, tudják a gyári értékeiket, így nem hinném, hogy az akkumulátorral van a probléma hanem a fejhallgató hibásodott meg.
Nagyon csalódott vagyok, hogy - szerintem - egy prémium gyártó egyáltalán nem olcsó terméke 2 hónap használat után tönkremegy.
Felvettem a kapcsolatot az Audio Partner Kft-vel, mint elvileg hivatalos szervizzel, remélem az ügyintézés méltó lesz a Sennheiser névhez, ha már a termék minősége egy aliexpress-es szint...
A fejleményekről beszámolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Gumi és felni topik
- DOOM - The Dark Ages
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest