Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
Aktív témák
-
bela22
tag
Természetesen megkérdezheted, a hibás cuccok egy része bütykölésre kerül, egy része oktatásra egy kis suliba, a többi meg díszként fog funkcionálni, ha meg majd felgyülemlik, akkor kuka, vagy méh. Az árakban ezért sem szeretnék ''elszállni'', mivel véges a keret erre a célra!
Dvd íróra meg azt tudom mondani, hogy ha hibásként eladod, akkor érdekelhet, de mondj egy árat. Bár nekem olyan is jó lenne, ami teljesen el van pukkanva, ebből ugyanis bemutató eszköz lesz. A lényeg, hogy ne legyen szétberhelve!!
Ez nem igaz, már megint 2-szer ment el
[Szerkesztve] -
bela22
tag
Természetesen megkérdezheted, a hibás cuccok egy része bütykölésre kerül, egy része oktatásra egy kis suliba, a többi meg díszként fog funkcionálni, ha meg majd felgyülemlik, akkor kuka, vagy méh. Az árakban ezért sem szeretnék ''elszállni'', mivel véges a keret erre a célra!
Dvd íróra meg azt tudom mondani, hogy ha hibásként eladod, akkor érdekelhet, de mondj egy árat. Bár nekem olyan is jó lenne, ami teljesen el van pukkanva, ebből ugyanis bemutató eszköz lesz. A lényeg, hogy ne legyen szétberhelve!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest