Hirdetés
- Léghűtés topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_78
aktív tag
válasz
scope2007
üzenetére
Sziasztok, szia Scope2007!
Most hétvégén volt lehetőségem kipróbálni a HD Sentinelt azon a kérdéses számítógépen, de nem indult el, mert egyrészt valami SMARTVSD.VXD állomány kell neki (elolvastam a HDSentinel súgójában: azt írja, hogy ez a Windows98 system mappájában van, de én nem találtam ott
), a másik meg, hogy indításkor az ICMP.DLL-t is hiányolja. Ez utóbbi összefüggésben van az előbbi .VXD fájllal? És ezeket honnan tölthetem le - ha egyáltalán le lehet - a Win98 első kiadáshoz?
Elnézést, ha ez nagyon "off-topic", de remélem, akad itt szakértő, aki tud jó tanácsot adni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), a másik meg, hogy indításkor az ICMP.DLL-t is hiányolja. Ez utóbbi összefüggésben van az előbbi .VXD fájllal? És ezeket honnan tölthetem le - ha egyáltalán le lehet - a Win98 első kiadáshoz?