Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuhajohn
tag
Nagy kedvencem volt régen. De sajnos ez már nem olyan, mint a Paragon volt. Nagyon tetszett benne, hogy inkább a Dota 2-re hasonlított. Lassú volt és az összes hős ingyen volt benne. Aztán nem volt elég játékos és elkezdték gyorsítani a játékmenetet. Kisebb lett a map és pár apróbb változtatás, de még úgy sem volt rossz. Aztán bezárták, amikor jött a sokkal sikeresebb Fortnite. De most ebben az újban fizetősek a hősök...
-
Nem is emlékszem erre a játékra , pedig nem tűnik rossznak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #5 üzenetére
Úgy tűnik, hogy már tök mindegy, Overprime-ot bezárják áprilisban végleg:
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #3 üzenetére
Ezért is írtam, hogy egyik szellemi örököse. Az egy másik csapat, de nyilván ugyanezekkel az assetekkel de nem ismerem pontosan a dolog hátterét, csak azt látom hogy azzal szinte kvázi senki nem játszik már.
-
markknight
veterán
Steamen mondjuk van már egy paragon overprime, az ugyanezekre az assetekre épül ha jól tudom
Fura.
-
Daffchy
őstag
Uhh de szerettem anno PC-n. Nagyon pipa voltam amikor elkaszálták...
Viszont csak XSX-en játszok, ha nem lesz egér-bill támogatás akkor szomorú leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig Pentium G4400 16GB DDR4 120GB SSD GTX1050Ti 4GB!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest