Új hozzászólás Aktív témák
-
domper2015
senior tag
-
peti85
senior tag
Én is abszolút meg vagyok elégedve a telefonnal. Az egy-két idegesítő dologra ami nem tetszett, arra meg találtam megoldást (ezért szeretem az Androidot).
Voda fizikai SIM van a telefonomban, de soha nem volt vele térerő problémám. Akku is kifejezetten jól bírja, a méretéhez képest meg főleg. A képek szerintem nagyon jók, itt nincsenek túlszaturált színek (van aki azt szeretni).
A Honor 8-amat szerettem ennyire anno és az egy nagyon jó telefon volt a maga idejében. -
Csendeske
aktív tag
Szia!
Én Telekom és Voda esimmel használom a telefont, semmi problémám nincs hívás fogadással, ill. indítással.
A fényképekkel kapcsolatban meg erősen szubjektív a normális fogalma. Én meg vagyok elégedve a fotókkal. Nem olvasom a Gsmarena hozzászólásokat, de nem melegszik, jó a SOT is (nálam).
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest