- Változik a CPU-k csomagolása az EU-ban
- Home server / házi szerver építése
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Friss fejlemények helyezik új megvilágításba a leégő tápkábelek ügyét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egy ASRock alaplapban is leégett egy AMD Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
-
domper2015
senior tag
-
drumlinka
csendes tag
válasz
domper2015 #817 üzenetére
Vagy inkább vissza Samsungra. Annyira úgyse jött be mint amennyire hittem/szerettem volna.
-
domper2015
senior tag
-
drumlinka
csendes tag
válasz
domper2015 #815 üzenetére
Két hete minden nap, kxrva idegesítő. Kuka? Kijelzőcsere? Neten nem láttam olyan infót, aminek örültem volna
-
domper2015
senior tag
Valakinél jelentkezett a Pixel 8 kijelző zöldülése?
Most néztem, hogy a kijelző 3 évre meghosszabbított garanciája a telefonomra is érvényes. -
domper2015
senior tag
Most van hazel P8 bontott és használt kedvezőbb áron.
A P8-at használom, nincs valós összehasonlítási alapom, csak a tesztek. Azok alapján lett egy 256 GB -os fekete.
Samsung A52S után az A55-öt nem volt kényelmes, akkora batár telefon, ezért vettem meg a Pixelt. Eddig nem bántam meg. -
l!nk87
aktív tag
Az első pixel telefonom vásárlása előtt állok, személy szerint a sima 8-at fogom venni, bár azért megpróbálok kivárni valami kisebb akciót az Alza-nál.
Igazából amennyire utána olvastam és néztem teszteket, mindkettő jó telefon, de a sima megjelenése nekem jobban bejön, vékonyabb kávák a kijelző körül, a hátlap is üveg és mintha több helyen is említették volna hogy prémiumabb érzetet kelt -
melodie
tag
Ti melyiket választanátok?
Pixel 8a:170.000-ért
Pixel 8 :220.00-ért
Alza vásárlás lenne, 50-es felelár nagyon elgondolkodtató...
Válaszokat előre is köszönöm.... -
l!nk87
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor már csak egy jó akció és csatlakozom a táborhoz
-
domper2015
senior tag
-
peti85
senior tag
Én is abszolút meg vagyok elégedve a telefonnal. Az egy-két idegesítő dologra ami nem tetszett, arra meg találtam megoldást (ezért szeretem az Androidot).
Voda fizikai SIM van a telefonomban, de soha nem volt vele térerő problémám. Akku is kifejezetten jól bírja, a méretéhez képest meg főleg. A képek szerintem nagyon jók, itt nincsenek túlszaturált színek (van aki azt szeretni).
A Honor 8-amat szerettem ennyire anno és az egy nagyon jó telefon volt a maga idejében.HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
Csendeske
aktív tag
Szia!
Én Telekom és Voda esimmel használom a telefont, semmi problémám nincs hívás fogadással, ill. indítással.
A fényképekkel kapcsolatban meg erősen szubjektív a normális fogalma. Én meg vagyok elégedve a fotókkal. Nem olvasom a Gsmarena hozzászólásokat, de nem melegszik, jó a SOT is (nálam). -
l!nk87
aktív tag
Sziasztok
Nagyon elgondolkodtam egy sima 8 beszerzésén, de a gsmarena-n olvasható felhasználói visszajelzések elbizonytalanítottak
Aki használ ilyen készüléket, megosztaná a tapasztalatait az alábbi "elvárásaimra" figyelemmel?- A munkám miatt nagyon fontos lenne,hogy ne legyen gond a hívásokkal, elérhető legyek, ne szakadjon meg a hívás, semmi gond ne legyen, egyszerűen mondva telefonként is állja meg a helyét. (A városban ahol lakom soha nem volt gondom a térerővel)
- Szeretnék normális fényképeket csinálni a gyerekekről a családról a mindennapokban.
Nagyjából ennyi, azért erre gondoltam, mert végre "normális" méretű telefont szeretnék, az anyagiak korlátozottak, mindenképp Android-ot szeretnék.
Köszönöm a segítséget előre is.
-
domper2015
senior tag
-
Szelley
senior tag
Mous tokot vettem rá. Valamelyik nap mikor levettem és megtakarítottam vettem észre, hogy a kamera fölötti részt durván összekarcolták a porszemek
Az a rész műanyag lenne ?
-
Szelley
senior tag
Kinek mennyire karcolodik a hatlap?
-
Csepy
őstag
Alza a nagyon ajánlott kategória, a garanciakezelésük kimagasló.
8a-nál jobb minőségű a kamera, igen.
VoWiFi nincs egyik Pixelen sem mókolás nélkül Magyxarországon. 8-on sem.Gyere a Pixel gyűjtőtopikba, sokkal többen olvassák és reagálnak.
Regards: Csepy
-
qqzs
őstag
Eljott az ideje a "kedvenc" pixel 6 cserejere. Vegig szivtam vele a elmult 2 evet , most par honaja lehetett vele vegre telefonalni vowifin ugy hoyg csak 3 naponta kellett ujrainditani. de most megint kiakasztot egy Heygi tura alkalmaval ahol mindenkinek volt mindenfele kapcsolata csak en neztem mint maci a moziban. Pixel 8-at neztem ki mivel itthon meg olcsobb is mint ahonan eddig vettem az UK storebol. A kerdesem az hogy azzal vannak hasonlo nyugok mint a Pixel 6al voltak a kezdetektol. Nincs 5G , Vodafonon nincs esim, Megyeszekhely szelen elek de vodafone szabadban nem mukodik csak a lakasban vowifivel, de azzal is heti reset mert csak sms-t kapok hivasokrol par nap utan. Parom Xiaomi 10T-je vigan mukodik mindenhol ahol a pixel 6 szivatott.
- Alzarol vennem, van rendes garancia kezeles?
- 8a-tol jobb kamerailag?
- A 8-ason van vowifi gyarilag mokolas nelkul?[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
BusyChild
tag
sziasztok!
Tudna valaki jó minőségű kijelzővédő fóliát ajánlani pixel 8 hoz, ami teljes képernyőt lefedi a sarkokig? köszönöm -
Freeman007
senior tag
Köszönöm a leírást. Olyan rég óta használom lineage os-sel, hogy ez a funkció hiánya nem fog feltűnni. (Lineage-ben sincs ilyen)
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
Szelley
senior tag
válasz
Freeman007 #794 üzenetére
Oneplus tárcsázó nagyon jól összevonja azokat a telefonszámokat amelyek nincsenek elmentve. Sok nem mentett telefonszámról hívnak engem és nagyon szerettem benne, hogy kiírja még akár 1 évre visszamenőleg is már csörgéskor, hogy milyen dátumon volt fogadott hívásom arról a számról és hány percig beszéltünk. Na ez Pixel tárcsázóval sajnos nincs.
-
Freeman007
senior tag
Ezt a "híváskezelése butább" dolgot ki tudnád bővebben fejteni? Szerintem a oneplus 5-6 vs pixel 8 tapasztalat is jó összehasonlítási alap.
A csúszkánál legtöbbet a néma funkciót használtam.
Valahol olvastam, hogy a főképernyőről nem lehet eltüntetni a google kereső sávot, így nagy valószínűséggel kap egy nova launchert."A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
Szelley
senior tag
válasz
Freeman007 #792 üzenetére
Híváskezelése butább a OnePlustól. Csúszka hiánya helyettesíthető a legördülő menüből a "Ne zavarjanak" funkcióval 1 kattintással. Én Oneplus 5-t illetve 6-t használtam évekig, utána mentem Pixel 5-re majd két hete vásároltam Pixel 8-at.
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok.
Oneplus 3T-ről váltanék pixel 8-ra. Van-e aki hasonló váltás lépett meg, tudna-e érdemben nyilatkozni személyes tapasztalatairól?
A gyorstöltést és oldalt a módválasztó csúszka hiányát mennyire lehet megszokni?
A pixel 8at a hosszú támogatottság (akár lineage os), illetve tiszta android rendszer miatt szemeltem ki."A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
Nandivagyok
aktív tag
Üdv!
Általános használat mellett megosztanátok képernyőidőket? Fontos lenne hogy 120 Hz és 5G nellett vagy nélkül lett annyi amennyi.A nyári használat mellett (de téli adatot is szívesen fogadok) a készülék melegedése milyen volt?
Előre is köszi a tapasztalatokat.
-
Casti98
tag
Pixel 8 telefonokon működik már az 5G Magyarországon a Pixel 9 megjelenése óta? Válaszokat előre is köszönöm!
"Je ne regrette rien..."
-
Szelley
senior tag
válasz
kiraly.andra #787 üzenetére
Billentyűzet beállításokon belül, szövegjavítás menüpont alatt ha a "Javaslatsáv megjelenítése" be van kapcsolva, akkor a billentyűzet feletti sor bal oldali 4 négyzet 1 körben ikonon belül lehet csúsztatással állítani a magasságot. Nem értem miért kellett így túlbonyolítani.
-
Szelley
senior tag
Sziasztok! Pixel5-rol valtottam Pixel8-ra. Szegyen vagy nem, nem talalom a billentyuzet magassanak beallitasat. Utana keresve a dolognak annyit talaltam, hogy kivettek a lehetoseget.
Azert furcsa az egesz, mert anno a P5-n beallitottam viszonynak magasnak, a P8 pedig szepen atvette ezt a jo magas beallitast, de visszafele meg mar nem lehetne allitani? -
peti85
senior tag
válasz
Csendeske #783 üzenetére
Én is most vettem egy Pixel 8-at használtan. Általában Kínából rendelek üvegfóliákat, de nem bírtam kivárni míg onnan megjönne (védelem nélkül meg nem mertem használni, tuti ledobtam volna egy napon belül), így rendeltem egy Xprotector márkájút eMag-ról. Elvileg a gyártó japán AGC üveget használ és valóban elég jó minőség. Nem gyűjti túlzottan az ujjlenyomatokat (nyilván látszanak rajta, de azért nem vészes) és a tapintása is nagyon kellemes, olyan mint a gyári üvegnek. Siklik rajta az ujjbegy, nem tapad. A mérete akkora mint a sík felülete a kijelzőnek. Olyan tokom van, aminek a pereme túllúg a kijelző síkján, így van 1-2mm rés két oldalt a tok és az üvegfólia között, de abszolút nem zavaró és így nem levegős. (Pedig én olyat szoktam rendelni Kínából ami akkora mint a kijelző és a görbített részen a szélén fel kell tölteni UV-ra szilárduló folyadékkal mert nem szeretem has kisebb mint a kijelző.) Én abszolút elégedett vagyok vele.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
Csendeske
aktív tag
Sziasztok!
Tényleg senki nem tud ajánlani 1 jó kijelzővédő fóliát? -
lacuska74
tag
Sziasztok!
Biztos én vagyok a h..lye, de sehol nem találom,hogy amikor a Google fotók at megnyitom akkor csak azok a képek látszódjanak,ami az adott fiók tárhelyen van.
Egyszerűen ami az eszközön van az is látszik, fogalmam sincs hogy hol kellene valamit beállitani. -
zsofiona
csendes tag
Sziasztok!
Most jött meg P 8 menta színű.Nem látok rajta puklikat.
Viszont kérdések amikre nem találtam választ:
-kezdőképernyőn ezt az "áttekintés"-t azaz a dátumot hogy tudom eltávolítani?
-állapotsoron százalékos akku jelzés nincs?
-google keresés főképernyőn lentről eltávolíthatóKöszi!
-
katalin888
aktív tag
Csak a Pixel 7 eszközöknél marad meg a VPN támogatás?
-
manokaki
addikt
Sziasztok
A tiszta hivás bekapcsolása pontosan mit jelent ?
Attila
-
szuladam
aktív tag
Hali!
Tudnátok ajánlani vmi rendes fóliát vagy glass kijelző védőt?
A pixel 8nak mivel lekerekített az oldala olyan keresek aminek lekerekített az oldala vagy úgy mond tökéletes rásimul. A régi típusú vastag üvegek nagyon nem jönnek be. Volt viszont régen volt egyszer foliam, de azon nem "csúszik" kényelmesen az ujj , mint védő nélkül. Esetleg aki tapasztalt ,tud ajánlani vmit? Ami a legközelebb áll ahhoz az erzeshez, mint az eredeti kijelző, védő nélkül?
-
kristoof92
tag
Hát, ha elérhető lesz Magyarországon a 8a, akkor nem az elejétől, csak a cseheknek, és a lengyelek nyitották meg a Google Storet (viszont elérhető náluk a 8, és a 8 Pro is)
-
Trolee
aktív tag
válasz
tsanya7575 #758 üzenetére
Szia!
6A-m van, itt sokkal jobb, de megvan a hang, de a 7 Pro-m is ugyanezt a "hibát" produkálta.
Az oka hogy a kijelzőnek csak a keret van beragasztva a házba, közvetlen mögötte az akku van, oda nem került ragasztó, így ott van egy kis légrés, és a pontos illesztés miatt van ez a fura hupogás/kopogás érintésre.
Problémát nekem nem okozott több mint 1 év alatt sem, de méltatlan volt egy ilyen értékű telefonhoz ez a minőségi baki, 3 szérián keresztül...[ Szerkesztve ]
-
kristoof92
tag
-
Fióna
csendes tag
Sziasztok!
Így,hogy a Pixel 8A már valószínű itthon is elérhető lesz és talán így a szervíz is megoldható majd, beindultam a beszerzésre.
Épp akciósak a Google store-okban. Érdekes, hogy pl Olaszo.-ban olcsóbb lett (649eur) mint Ausztriában (689eur). USA-ról meg nem is beszéljünk 499$... -
ghiottone
nagyúr
válasz
kristoof92 #761 üzenetére
Ha addig nem változik a helyzet, akkor igen. Kérdés, hogy a GStore is elérhető lesz-e, vagy szolgáltatói kínálatba is bekerül majd-e.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Technoman
őstag
válasz
kristoof92 #761 üzenetére
-
kristoof92
tag
Hoppá, lehet hogy a következő Pixeleket könnyebb lesz Magyarországon megvenni (és javíttatni).
Finally, the report also mentions that Pixel 8a will be sold in more regions around the globe. In addition to the existing 21 countries, Pixel 8a would expand to Czech Republic, Estonia, Finland, Hungary, Lithuania, Latvia, Poland, Romania, Slovakia, and Slovenia. These added countries are based on electronic warranty information for the 8a. -
beriv
tag
Sziasztok, próbált már valaki adb konzolos methodal átköltözni P7pro-ból P8pro-ba?
[link] Le kellett adni garba a régit és csak ilyen teljes mentésem van. -
gulb
senior tag
Ki hasznalja a message appot? Egyre inkabb raszokok ez az uj AI ficsor is pff🤣 jo lesz nagyon.
-
tsanya7575
újonc
Sziasztok!
Most vettem egy Pixel 8 Pro-t, de nagyon furcsa, "üreges" hangja van a kijelzőnek érintésre, ami nagyon zavaró, olyan mintha domború lenne a kijelző és minden érintéssel helyre nyomnám.
Eddig még nem hallottam senkitől erről, viszont most, hogy rákerestem célirányosan erre, megtaláltam a "hollow sound from screen" problémát, ami elvileg minden Pro készülék gondja a 6 óta.
Tényleg minden készülék szenved ettől a problémától?
Gondolkodom, hogy cserére visszaküldöm, de ha ez általános tulajdonság, akkor hiába. -
memoril
aktív tag
Szia ! Képernyön neked látszik a bubisság ? A p8-on ?
-
Vénmarha
lelkes újonc
Én most vettem, de megbántam. A régi pixel 4a 4g telefonom kijelzője betört, elégedett voltam vele, gondoltam veszek egy újabbat. Meg is vettem, egy 8-ast, azután megcsináltattam a réginek a kijelzőjét is (70ezerbe fájt), mondván jó lesz tartaléknak. Úgy néz ki, hogy a 8-as lesz a tartalék, mert ahol kicsit gyengébb a hálózat, ott nem tudok vele beszélni, (sajnos a lakásom és a munkahelyem pont ilyen hely) akadozik, szakadozik, a régi 4a pedig tökéletesen működik mindkét helyen. Szóval 260-ért van egy korlátozottan használható tartalék telefonom. Fel tudnék robbanni az örömtől
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Most készülök venni egy pixel 8-at és az lenne a kérdésem hogy a kijelző bubissága mennyire álltalános ? Engem nagyon zavarna és ettöl félek !
-
TaylorPro
addikt
válasz
TaylorPro #738 üzenetére
Közben nekem a Google elfogadta a hiba bejelentést és felajánlották az egyszeri cserét.
Ebben az a jó hogy elmondta az ügyintéző hogy a csere termék is lehet ugyan ilyen, és az is lehet hogy egy felújítottat küldenek. Szóval itt el is engedtem mert így nem éri meg a vesződést. Még a végén kapnék egy rosszabbat vagy karcosat, stb.-If it turns out that the problem with your Pixel 8 Hazel 128 GB (Unlocked) isn't covered under warranty, you may be charged the full cost of the replacement item.
-Your replacement device may be a refurbished Pixel 8 Hazel 128 GB (Unlocked) that has been tested and approved to meet strict quality standards.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
K82
őstag
válasz
M.Eriksen #747 üzenetére
Nem működik:
- call screening
- direct my call
- hold for me
- crash detection
- Google VPNAz első három régiózáras ÉS nyelvi támogatottság hiányában nem megy (itthon nem akkora veszteség), az utolsó kettő csak régiózáras (vagyis támogatott ország SIMjével és nyelvén) roamingban is működik. Biztos van még valami amit kihagytam, a jegyzet elvileg itthon is működik a támogatott nyelveken.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
M.Eriksen
tag
Sziasztok, szeptemberben megváltam a jó öreg Note 10+-tól, amit iphone mellett tartottam meg, hogy ne engedjem el teljesen az android kezét. Most már kezdenek elvonási tüneteim lenni
, mindig is tervben volt egy pixel ( régen volt a családban nexus 5 ), így most szemezgetek a 8-as szériával. Még nem döntöttem el a sima vagy a Pro lenne a kiszemelt, de fotózás miatt inkább az utóbbi. Valaki megtenné, hogy összefoglalja mik azok a funkciók, amik nem működnek kis hazánkban? Olvasgattam a fórumot, de a jelen állapotra lennék kiváncsi. Ahogy én összeraktam a képet, a diktálás alapú jegyzet és annak összegzése, ami nem elérhető, van bármi egyéb?
-
manokaki
addikt
válasz
zolikaDB #736 üzenetére
ha kell én adok egy ilyen üvegfoliát és a felszereléshez szüksége keretet is , nem tudom a folia milyen állapotba van , mert én vettem le és raktam bele egy " bugyiba " irattartoba,, hibátlanul , ha kell olcson megszámitom akit érdekel , irjon privátban ... Pixel 8-ra való !
ha nem sikerül felteni jol akkor ajándék volt !
[ Szerkesztve ]
Attila
-
gulb
senior tag
Sracok, Huban is mukodik mar az RCS uzenet kuldes? Ez a sima sms/mms messages app eleg sokat fejlodott es ezzel a feature droppal megjobb lett. Ha minden igaz az almasok os csatlakoznal az rcs hez igy vegre lehet majd veluk egg appbol chattelni..
-
TaylorPro
addikt
válasz
janika1988 #741 üzenetére
Mi értelme? Mert nem kellene olyannak lennie. De nem is ez a lényeg. Majd ha hosszabb távon sérülést okoz az amoled paneled majd akkor lesz nyekergés, főleg már a lejárt gari után. De mindenki azt csinál amit akar.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Mi a helyzet a jól ismert kijelző bubisodással?
Ahogy most beleástam magam mind ilyen és nincs rá megoldás. Minden 8 és 8 Pro érintett. Olyan is van hogy kibontáskor nem látszik, de idővel igen. Én tudok vele élni de mi van ha gariztatom? Cserélik vagy javítják ennyi idő elteltével? Első körös vásárlás a megjelenéskor.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Sontir Fel
őstag
válasz
zolikaDB #736 üzenetére
Akkor ezek szerint nem volt annyira rossz kör. Sajnos 1 mm-rel arréb ment a dolog a közepétől és így a Spiegen tok beleér, ami miatt bal felső sarok időnként levegősödik. Teljesen együtt lehet élni a dologgal, de azért na...
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
zolikaDB
veterán
válasz
Sontir Fel #735 üzenetére
Nézem is, hogy itthon egyik helyen sem találtam 2-es csomagolású Spigen fóliát.
Ellenben néhány webshopban annyiba kerül az 1, mint Amazonon a 2. -
zolikaDB
veterán
válasz
Sontir Fel #733 üzenetére
Kitől?
ikiegeszitokrol vettem, ott egy darab volt a dobozra írva, de még nem érkezett meg.
Az S23-asomhoz vett csomagban nekem is kettő volt. -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Sima P8-ra van valakinek bevált üvegfóliája Alirol?
Rendeltem rá Spigent, de nyugodtabb vagyok, ha van a fiókban pár tartalék.[ Szerkesztve ]
-
Gstyler
senior tag
Be lehet állítani valahol, hogy csak 80%ig töltse az akksit?
Nekem elég lenne naponta a 80-20%. Feleslegesen töltöm 100ra... -
Trolee
aktív tag
Hello!
Valaki váltott már P7Pro-ról sima aP8-ra?
Érezhető bármiben is visszalépés?
Akkuidő milyen összehasonlítva?
Köszi -
Essien
aktív tag
Sziasztok! Nem tudtok olyan helyet ahol a mai napon tudnék tokot és fóliát venni sima 8-ra? A nagyobb üzletekben azt irrják leghamarabb holnapi szállítás van. Köszönöm
-
Quattro
tag
Sziasztok!
Hogyan tudok P6P-ről P8P-re legkönnyebben átköltözni? Alapból felajánlja a Pixel, amint egymás közelében vannak. Ilyenkor a telefonon lévő összes minden adat, fotó, videó, fálj átmegy vagy "csak" az app-ok és a felhőben lévő dolgok? Illetve a másolás előtt kell a sim kártyát áttenni az újba vagy másolás után is ok?
-
tomboy0013
veterán
A 7 Pro-mat 5000-el vettem drágábban az Alza-nál mint akkor a legolcsóbb GSM-nél. Türelem kell meg kicsi gondolkodás és máris megbízható cégtől is tudsz jó áron vásárolni.
Nem kérem számon, de senki ne lepődjön meg ha nyilvánvalóan kókler cégtől vásárol és megszívja. Ezek a cégek azért vannak mit írtam, mert van aki támogatja őket. Mivel nem egy tökéletes világban élünk, így nem fog az adóhivatal minden huszadrangú céggel foglalkozni mikor a komolyabb bűnözők elkapásárára sincs kapacitás. Pláne Magyarországon, a korrupció melegágyában. Itt a fogyasztóknak kell észnél lenni, aki erre nem képes vagy nem akar vele foglalkozni az bizony magára vessen. Persze lehet nyavajogni, hogy ez más felelőssége de mint írtam a valóság itt nem ilyen. Ennyi. -
Technoman
őstag
OK , abban igazad van, hogy a magyar szénné van adóztatva, így ennél a telónál értelemszerűen -AHOGY ÉN IS- mindenki a lehető legjobb árat keresi. Az árukereső szerint jelen pillanatban a 4 bolt (!) két véglete között -Aqua vs Telefonpont.hu-, több mint 100k van (most a Sprintmobilt hagyjuk, mert az az ár már tényleg röhejes)
Viszont - a második posztod írásakor elgondolkoztál azon, hogy a Telefontpont.hu, hogy adhatja ennyire áron alul?
Számoljuk csak: a mai napon az € árfolyama 382,20 Ft , amit ha elosztunk cca 887 € kapunk. Mivel Mo-on a Pixelek nincsenek hivatalosan forgalomba, így csak külföldi beszerzés jöhet szóba. De hol is adják ennyire olcsón úgy, hogy még egy magyar vállalkozás is keressen rajta? (egyértelmű, hogy az ÁFA nem lesz befizetve, de ettől függetlenül ki kell érte menni, van szállítási költség és ingyé' senki sem dolgozik) Na ez itt a kérdés.
(ha lehetne találgatnom ez is egy német/osztrák/francia/stb... előfizetéses telefon lehet, amit részletre vettek, de nem fizették tovább. Ami ugyebár letiltáshoz is vezethet)[ Szerkesztve ]
-
-
floratm
senior tag
válasz
tomboy0013 #702 üzenetére
"Bocs az őszinteség miatt de azért léteznek ilyen cégek mert a hozzád hasonlók támogatják a vásárlásaikkal."
Majd az adóhivatal eldönti hogy ezek a cégek mennyire adócsalók, nehogy már a vásárlón kérd számon ezt is.
Az pedig az ilyenek miatt van mint te hogy szénné vagyunk adóztatva, de én nem fogok drágában venni semmit hogy tóth gabi meg nagyferó féle senkiháziak között szétosszák -
Gülredy
tag
Sziasztok, Akinek van tapasztalata megosztaná hoyg mire számítsak egy US-ből behozott Pixel 8-al (Unlocked)?
Garancia gondolom ugrott, (max ha kiugrom USA-ba vele, ami nem valószínű) erre számítok, de más negatívuma lesz így a telefonnak?
-
gulb
senior tag
Meg szerencse,hogy itt vannak merheto dolgok es az alapjan tenyek... A p8p video kepessege nagyon sokat javultak es kifejezetten hasznalhatoak ( a 9.22 cameraval ) ugyfest megjobb lett a lencse valtas is..
De ugy leirni egy forumon,hogy nincs is ilyen keszuleked de meg 1 orat se tesztelted sajat magad.... azert az erosen "velemeny" szintu komment, ahogy irod pont olyan. -
Technoman
őstag
Végre felkerült a mobilarena tesztje is. Erre vártam.
-
gulb
senior tag
Lehet csak bekepzelem de llyen smoot meg sose volt a scrollozas Chrome alatt😜 insta is reccenes nelkul scrollol vegre.
Jonak tunik ez a patch. -
ulmikukac
tag
Végre itt a decemberi update, nekem most jelzett a telefon (UK).
Pixel 8 Pro bay
-
PeteePeti
őstag
válasz
tomboy0013 #702 üzenetére
Igen, azért vásároltam ott, mert azt a bizonyos telefont ebben a sz.rra való országban nem lehet hivatalosan beszerezni! Ergó maradt a szürke importos beszerzés! De azért még nem kell a vásárlót hülyére venni, mivel belőlünk élnek, ha nem tévedek! Arról nem is beszélve, ha ennyire tróger banda, akkor meg pláne nem hiányzik nekik egy fogyasztóvédelemi ellenőrzés! Főleg úgy, hogy nem én vagyok gondolom az egyetlen akik rájuk küldte! Szal, ha valaki olyan hülye, hogy egy ilyen céget üzemeltet és ennek ellenére bevállal egy vizsgálódást, az meg is érdemli! De ha sokat szaroznak még a NAV-ot is rájuk küldöm (van a családban NAV-os nagykutya)!
Na de befejeztem, mert ez már nagyon off!!!
Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512 Titanium Black | OnePlus 12 16/512 Black (ELADÓ) | Oppo Find X8 Pro 16/512 Black (ELADÓ) | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
tomboy0013
veterán
válasz
PeteePeti #700 üzenetére
Bocs az őszinteség miatt de azért léteznek ilyen cégek mert a hozzád hasonlók támogatják a vásárlásaikkal. Lehet őket hibáztatni de ezekről a cégekről messziről ordít, hogy adócsaló sufni GSM, aki meg nem képes egy tiszta üzletet vinni attól mégis mit vársz? Majd veled jó fej lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem sokat hagytak a kémforrások a képzeletre. Hivatalos a referenciamobilokkal az Android 14 is.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest