Új hozzászólás Aktív témák
-
hevepapa
senior tag
Szép lista! Akkor gondolom gyakran találkozol "múzeumi" darabokkal is. BIOS-t floppyról frissítettem én is, de már az évtizedét se tudnám megmondani mikor. Azért megvolt annak a maga bája amikor azon kellett parázni hogy tutifixen olvasható legyen a floppy mert ha read errorba futott frissítés közben az elég nagy baj volt. Nem sokszor csináltam, de ezért mindig baromira fostam amíg nem lett vége.
Ha jól rémlik talán az Asus alaplapok BIOS-át lehetett először frissíteni Windos alól is.
Ja.. egy nagyobb USB hub talán megoldaná a hiányt. Nálam van valahol a fiókban pár USB-s kártyaolvasó. Régi kártyákat is olvas. A Fujinak volt valami spéci cucca a fényképezőgépeibe - azt is. De olyan típusból működő példányt nehezen lehet már találni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Jövedelem
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- További aktív témák...
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- WD SN850X 2TB Nvme SSD (garis 2028-ig)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged