Új hozzászólás Aktív témák
-
Melóhelyen van néhány Win7 de többségében Win10. 11-et két usernek raktam fel tesztelni 6-7 genes gépekre.
Ugyannakor a 10-est öldösi le updatekkel az MS. Már két gépet hoztak úgy hogy bootolni sem volt képes egy update miatt a Win10, konkrétan a rejtett particíiót cseszte szét. Visszaállítható volt szerencsére. Korábban a 7-esekkel volt ilyesmi hogy szándékosan öngyilkos updateket eresztettek rá.
11-et pedig rufussal szoktam felrakni amivel ki lehet hagyni az ellenőrzéseket. (vagy konzolból de ehez régebbi kiadású 11-es kell) Akár legacy módban is telepíthető ha szükséges (Core2 gépeken). Igazából a mesterségekesen létrehozott követelményeken kívül nincs jelentősen nagyobb gépigénye a 10-eshez képest. Azaz én olyan 8Gbram, SSD, 4 magos modernebb proci (4gen+) ahol kényelesen lehet használni.Az tényleg mocsok dolog hogy a top cpu-ra rakják a top igpt holottt esélyes ott van legkevésbé szükség rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Automobilista 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Villanyszerelés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest