- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melóhelyen van néhány Win7 de többségében Win10. 11-et két usernek raktam fel tesztelni 6-7 genes gépekre.
Ugyannakor a 10-est öldösi le updatekkel az MS. Már két gépet hoztak úgy hogy bootolni sem volt képes egy update miatt a Win10, konkrétan a rejtett particíiót cseszte szét. Visszaállítható volt szerencsére. Korábban a 7-esekkel volt ilyesmi hogy szándékosan öngyilkos updateket eresztettek rá.
11-et pedig rufussal szoktam felrakni amivel ki lehet hagyni az ellenőrzéseket. (vagy konzolból de ehez régebbi kiadású 11-es kell) Akár legacy módban is telepíthető ha szükséges (Core2 gépeken). Igazából a mesterségekesen létrehozott követelményeken kívül nincs jelentősen nagyobb gépigénye a 10-eshez képest. Azaz én olyan 8Gbram, SSD, 4 magos modernebb proci (4gen+) ahol kényelesen lehet használni.Az tényleg mocsok dolog hogy a top cpu-ra rakják a top igpt holottt esélyes ott van legkevésbé szükség rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amazon
- Hogwarts Legacy teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Napelem
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Új, fóliás SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT PULSE 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest