Új hozzászólás Aktív témák
-
Melóhelyen van néhány Win7 de többségében Win10. 11-et két usernek raktam fel tesztelni 6-7 genes gépekre.
Ugyannakor a 10-est öldösi le updatekkel az MS. Már két gépet hoztak úgy hogy bootolni sem volt képes egy update miatt a Win10, konkrétan a rejtett particíiót cseszte szét. Visszaállítható volt szerencsére. Korábban a 7-esekkel volt ilyesmi hogy szándékosan öngyilkos updateket eresztettek rá.
11-et pedig rufussal szoktam felrakni amivel ki lehet hagyni az ellenőrzéseket. (vagy konzolból de ehez régebbi kiadású 11-es kell) Akár legacy módban is telepíthető ha szükséges (Core2 gépeken). Igazából a mesterségekesen létrehozott követelményeken kívül nincs jelentősen nagyobb gépigénye a 10-eshez képest. Azaz én olyan 8Gbram, SSD, 4 magos modernebb proci (4gen+) ahol kényelesen lehet használni.Az tényleg mocsok dolog hogy a top cpu-ra rakják a top igpt holottt esélyes ott van legkevésbé szükség rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest