Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BE4GLE #29907 üzenetére
Az első értelmes beszélgetésre való törekvés tőled felém itt.
A kereszténység a mindennapjaink része, a maga teljességében. (itt az emberiség a teljesség része). Ebből a megfontolásból nem engedem kirekeszteni magam a kereszténységből, azaz kiállok magam és Krisztussal való kapcsolatomért. (korábban kell felébrednie bárkinek, hogy éket tudjon ezen a világomon verni).
Amiben hiszek, de közösségi, az antropozófusok közössége valós közösség amihez az odaát lévő antropozófusok az itteniekkel mindennap együtt élnek. (ők valósan kommunikálnak mindennap egymással, ez a jövő, hogy az odaát lévőkkel kommunikáljunk).
Ha az itt létem (vallás topik) nem lenne fontos számomra, hülye lennék ha itt lennék. (ha figyeltél akkor láthatod, hogy megfontoltabb vagyok mint máshol). Mint már mondtam görög katolikusnak kereszteltek. (nevelő nagyanyám jóvoltából). Ha közösséget akarnék választani az evangélikusok "barátja" lennék. Miért? Mert volna mit beszélgetni (legtöbbet a János evangéliumról).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest