Hirdetés
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BE4GLE #29907 üzenetére
Az első értelmes beszélgetésre való törekvés tőled felém itt.
A kereszténység a mindennapjaink része, a maga teljességében. (itt az emberiség a teljesség része). Ebből a megfontolásból nem engedem kirekeszteni magam a kereszténységből, azaz kiállok magam és Krisztussal való kapcsolatomért. (korábban kell felébrednie bárkinek, hogy éket tudjon ezen a világomon verni).
Amiben hiszek, de közösségi, az antropozófusok közössége valós közösség amihez az odaát lévő antropozófusok az itteniekkel mindennap együtt élnek. (ők valósan kommunikálnak mindennap egymással, ez a jövő, hogy az odaát lévőkkel kommunikáljunk).
Ha az itt létem (vallás topik) nem lenne fontos számomra, hülye lennék ha itt lennék. (ha figyeltél akkor láthatod, hogy megfontoltabb vagyok mint máshol). Mint már mondtam görög katolikusnak kereszteltek. (nevelő nagyanyám jóvoltából). Ha közösséget akarnék választani az evangélikusok "barátja" lennék. Miért? Mert volna mit beszélgetni (legtöbbet a János evangéliumról).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitmain Antminer S9 13.5T
- Outemu Silent Peach V3 Switch Lubed Mute - 100 db
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest