Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
KAMELOT #11536 üzenetére
"Szóval nemértem akkor mért is mehetett tönkre neki a táp...méghozzá ilyen súlyossan!"
Talán ezért:
"Megint szétszedtem a tápot.próbálgattam.
Egyszer csak füstölt megrázott.(alja hozzáért a ház belső fémes oldalához.az .is tiszta fekete volt+a táp is egy nagyon kis helyen." -
mr_ricsi
veterán
válasz
KAMELOT #11466 üzenetére
"Nemértem akkor mi a helyzet?!?!"
Amikor a vírusod küldözgeti a spameket, akkor 98W, amikor a walamelyik progi frissítést keres, akkor 86W, és amikor minden nyugiban van, akkor meg 80W."habár valakik mondták ,hogy lehet a konnektor hibás azaz kevesebb feszültséget ad le....vagy valami ilyesmit említettek nekem annó"
A mérőd mutatja a hálózati feszültséget is. Ha 200V felettit látsz, akkor nem ez az oka.
Egyébként a hibás konnektor inkább nagy terhelésnél okozna galibát, nem idle-ben. -
andrade
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Harcművészet topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Politika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest